Robertosgd Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Kupilem cos takiego jak port ird czy siakos tak :), podlaczylem do plyty glownej no i ok, wszystko pienie wykrywa, tylko mam teraz takie pytanie do was, jak to zastosowac w praktyce? mam 6510 chcial bym sobei posciagac loga i fajne dzwoni i nie wiem jak sie zabrac do tego, jakiego porogramu urzywac, jakie sa stronki skad mozna sciagnac logo na dysk? a potem do komorki, bo normalnie sie klika i wyskakuja info, ile kosztuje i nr na tory wyslac, DZIEKI ZA WSKAZOWKI I PODPOWIEDZI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 jak sciagac logo bardzo prosto prawy klawisz myszy zapisz element docelowy jako zapisujesz potem przerabiasz na monochromatyczna mape bitowa i wysylasz do komory z dzwonkami jest gorzej bo rzadko da sie je w ten sposob sciagnac ale zdarza sie. Masz nokie wiec musisz sciagnac nokia logo manager (najswierzszy!!!) bedziesz mogl wysylac logosy dzwonki wygaszacze i inne glupotki pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertosgd Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 z tym ze krazy jedynie wersja demo logo managera po wyslani na telefon widnieje w gorze logosa napis "demo" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 ja tam ostatnio wysylalem na 6310i i jakos nie mialem czegos takiego :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 proponuje popatrzec na forum z telefonami komorkowymi np.: www.fkn.pl bo u nas to za duzo na ten temat sie nie dowiesz pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...