Ghost_xXx Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Witam, mam straszny problem z kompem, są w nim podłączony świeży sprzęt ( grafa, proc, płyta ), wszystko podłączyłem jak należy, po odpaleniu kompa pojawia się taki ekran i nic się nie dzieje :/ http://img255.imageshack.us/my.php?image=dsc00170ez4.jpg Niby na dole pisze co klikać ale klawiatura w tym etapie nie działa. Błagam o pomoc walczę z tym już pół dnia i nic, denerwuje mnie też fakt że kupiłem sprzęt i w ten sam dzień już coś się sypie. Sorrka za temat w tym miejscu ale naprawdę nie wiedziałem gdzie to napisać Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wos Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 a klwiatura jaka? na usb, zwykla czy jaks bezprzewodowa? podlacz jak masz jakas stara, zwykla powinna dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_xXx Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 klawiatura nie jest na usb ( ps2 [?] ) podłączałem już 2 i obie nie działają, nie wiem spróbuje jutro jeszcze z klawą pod usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_xXx Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 No i żadna klawiatura nie działa, jakieś inne pomysły co z tym fantem zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 (edytowane) Dołączam się do pytania. Płyta GA-X48-DS4, klawiatura Logitech na PS/2 i nie działa. :/ Dodam, że przy starcie migną tylko trzy diody na klawiaturze. Płyta jest nowa. Edytowane 27 Listopada 2008 przez EDDY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...