revo Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Trafiłem dzisiaj na informację, że HP tx2500 technologii firmy wacom do ekranów dotykowych. Po przeszukaniu sieci okazało się, że jest trochę więcej firm, które używają takiego rozwiązania. Niestety nie udało mi się znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie -- ile stopni nacisku rozpoznają te ekrany? Na stronach producentów komputerów nie ma podanej takiej informacji. Czy ktoś kto używał takiego sprzętu mógłby się wypowiedzieć na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Mimo że używam toshiby m200 już prawie pół roku to nie powiem Tobie ile stopni nacisku rozpoznaje dokładnie, czytałem gdzieś że ponoć 512 ,ale wiem za to na pewno że siedzi w niej dzieło wacoma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...