Portelsl Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Chce kupić 8800gts 512mb i podkręcić e6300 na 2,8gh na asusie 650i i chiftecu 400w i chce wiedzieć czy uciągnie ten sprzęt. Mam jeszcze pytanie czy ktoś mógłby jeszcze napisać jakie napięcie trzeba ustawić żeby procek stabilnie pracował na takim taktowaniu. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 a) zły dział b) 88GTS jest słabszy od Radeona 4850 w tej samej cenie c) zasilacz może mieć czkawkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portelsl Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 A na Asusa 650i z chipsetem nvidi wejdzie radeon?? bo mi sie wydaje że nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Masz rację, wydaje ci się. Wszystko będzie działać, ale Crossfire (takie SLi od ATI) na tym nie postawisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portelsl Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 To mnie ucieszyłeś :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...