Kebob Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam, szukam jakiegoś transmitera, żeby podłączyć mp3/komputer do wieży. Niestety wieża już jest na tyle stara, ze nie ma nawet wejścia AUX ani żadnego innego i nie mam jak się do niej podłączyć. Patrzyłem na allegro, ale tam sporo już jest wbudowanych w obudowę z wtyczką do zapalniczki samochodowej. Znalazłem coś takiego: 1. M20 - 39,00 zł 2. K14 - 17,99 zł zł 3. siakiś noname - 19,90 zł 4. takeMS - 39,99 zł 5. Vivanco 19,99 zł 6. Bellwood BFT-250B - 35,60 zł Skłaniałbym się do tego ostatniego, ze względu na firmę (czasem się obije o uszy). Nie chciałbym, żeby to był jakiś badziew, bo to w sumie na prezent. A jeśli chodzi o zasięg to transmiter będzie zaraz przy wieży (1-2m) Ktoś coś może poradzić, może ktoś używa jakiegoś transmitera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deliriously Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Kolega ma takiego Bellwood'a i nie narzeka :) Myślę, że na prezent się nada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...