Qrchak Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 (edytowane) Muszę zmienić chłodzenie na takim Gigabajcie 9500 GT na coś sensowniejszego, wybór padł na takiego Pentagrama. Ale nie jestem pewien czy się da, nie mam tej karty pod ręką a chłodzenie ponoć pasuje na większość grafik Ati i Nvidii. No i właśnie to "większość" mnie martwi, wziąłem jakiegoś starego GF 6200 TC i do niego niestety nie pasuje. Ma ktoś może doświadczenie w tej materii? Edytowane 27 Listopada 2008 przez Qrchak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 (edytowane) mam założony na 7600 GS pasował bez problemów chodzi na połowie obrotów max to 1200 /bardzo cichy (no chyba ze ja przygłuchy):) w cenie Kontroler obrotów Edytowane 27 Listopada 2008 przez mensir67pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Sprawa jest taka że składałem komuś kompa z tą kartą, ale jej wiatraczek zagłusza wszystko inne w środku no może oprócz napędu :wink: Więc zamówiłem ten coolerek, bez zastanowienia czy będzie pasował do karty. To że jest przyzwoity to wiem, bo mam jego wersję Cu w zapasowym kompie. Po przeglądnięciu zdjęć GF 9500 wydaje mi się że będzie pasował, ale pewności nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...