Truu Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Witam, Podejrzewam ze wiekszosc z was moj problem wyda sie smieszny w kazdym razie ja sam nie wiem jak sobie z nim poradzic :( Mianowicie: Zdobylem karte grafiki, najprawdopodobniej jakis SiS z tym ze kompletnie nie wiem co to za model, w kazdym razie nie jest to nowa karta, kupiona ponad 5 lat temu. Nie mam do niej zadnych sterownikow ani instrukcji. Windows wykrywa jom jakos "Standard VGA..." cos tam cos tam ;-) i nie byloby problemu gdyby nie to, ze jezeli chodzi bez sterownikow to max 640x480 i 16 kolorow. Probowalem sciagac sterowniki z www.sis.com ale po zainstalowaniu komputer sie wiesza (wlancza sie, ale po paru chwilach pracy w windowsie przestaje reagowac). Bardzo prosze o w miare szybkom pomoc i z gory dziekuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 może byś tak zapodał jakiegoś skana ?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Czekamy na skan, moze wrzuc ja do xp to cos wykryje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 jak stara to pewno bez raditora? obacz po numerkach wzuc je do google + driver znajdziesz raczej Pozdro powodzenia 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Czekamy na skana lub fotke w/w karty, lub chociaz samego chipa. Po fotografii rozpoznamy, po opisie nie. Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 CZekamy na skana i sie widocznie nie doczekamy;)!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 czekamy dopiero niecaly jeden dzien, moze sie jednak doczekamy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Albo przepisz wszystkie napisy jakie na tej karcie są (te nadrukowane na laminacie i te z największych scalaków). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 widze, ze Panu Truu nie zalezy zbyt ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 dajcie chlopakowi czas, moze zadko do neta wchodzi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Jest jeden sposób - kryształowa kula i stara cyganka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...