modoc Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Witam. Zastanawiam się nad wyborem laptopa w roli odtwarzacza Full HD oraz do pracy. Środki finansowe pozwalają mi aktualnie na górną granicę 2000 zł. Co możecie polecić do tego zastosowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 FULL HD, cacy bajer itp ale nadal na 15" ;/ Troche malo sensu, lepiej kupic uzywanego laptopa do pracy i dolozyc na sprzet do filmow i nie kombinowac. Ale to tylko moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modoc Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 FULL HD, cacy bajer itp ale nadal na 15" ;/ Troche malo sensu, lepiej kupic uzywanego laptopa do pracy i dolozyc na sprzet do filmow i nie kombinowac. Ale to tylko moje zdanie. Nie chodzi o samą matrycę, Lapek będzie od czasu do czasu podłączany do telewizora Full HD i on będzie głównym odbiorcą FHD. A tak to tylko Word i Excel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...