Sobota Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udal Ci sie ten mod? Od pol roku nie robiles update? :D Jest trochę więcej zrobione, tylko nie ma czasu żeby dalej modować. :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 (edytowane) Podobno cuda się zdarzają... A więc wedle tego przekonania prezentuje update mam nadzieje że ciekawszy niż poprzednie. :-D Zasilacz pójdzie na duł jak by ktoś maił wątpliwość to przód jest specjalnie pochylony a klatka na dyski jest tyko wstawiona do przymiarek. Jak dobrze pójdzie to następny update będzie już z kompem w środku. W między czasie składam kibel na CPU tylko jak narazie. Sorki za słabą jakość zdjęcia ale jak zwykle komórka. Na domiar złego net mi muli :-( dół kolego, dół Edytowane 17 Lipca 2009 przez ULLISSES ort Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobot Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 (edytowane) upadeupdate chyba :wink: . btw popraw bledy bo kluja w oczy a co do moda, to moze cos z tego bedzie. te profile spawane czy skrecane? jakbys to ladnie obudowal alu, pomalowal na jakis ladny kolorek [albo i nie, fajnie wyglada czyste aluminium], ladnie podswietlil to moze i cos by z tego fajnego wyszlo. jezeli chodzi o podswietlenie to daj jeden stonowany kolorek np bialy. ale nie wazne, wazne zeby tobie sie podobalo. dyski i zasilator wrzucil bym do dolnej 'komory' ale moga byc problemy z ulozeniem kabli [jezeli tacka mobo ma byc otwierana] Edytowane 12 Lipca 2009 przez mobot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 (edytowane) Błędy są pisałem na szybko mniej niż 5 min czasu mi to zajęło. Profile są nitowane, chyba 2 śruby jak do tej pory użyłem w tej budzie ;-) Alu raczej budy nie obuduje chyba że ty o czym innym myślisz niż ja. Alu fajnie wygląda czyste ale jak są ryski widać itp to już gorzej. Ścianki mają być z pleksy. Niby mógłbym nie malować tylko spód jest z blachy która pochodzi z rozbiórki starej budy, i pełno szpachlowanych miejsc jest z związku z tym. Środek będzie we większości na czarno malowany. Podświetlenie tutaj się zastanawiam też myślę o białym ;-) Dysk będzie u góry, zasilacz leci na dół bo u góry nie ma miejsca. Z kablami zobaczę jak będzie. :-) Edytowane 13 Lipca 2009 przez Sobota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...