Skocz do zawartości
Sobota

Black Projekt- Czyli Co Można Zrobić Ze Starej Budy

Rekomendowane odpowiedzi

Podobno cuda się zdarzają... A więc wedle tego przekonania prezentuje update mam nadzieje że ciekawszy niż poprzednie. :-D

Zasilacz pójdzie na duł jak by ktoś maił wątpliwość to przód jest specjalnie pochylony a klatka na dyski jest tyko wstawiona do przymiarek. Jak dobrze pójdzie to następny update będzie już z kompem w środku. W między czasie składam kibel na CPU tylko jak narazie. Sorki za słabą jakość zdjęcia ale jak zwykle komórka. Na domiar złego net mi muli :-(

post-163076-1247392189_thumb.jpg

dół kolego, dół

Edytowane przez ULLISSES
Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

upade

update chyba :wink: . btw popraw bledy bo kluja w oczy

a co do moda, to moze cos z tego bedzie. te profile spawane czy skrecane? jakbys to ladnie obudowal alu, pomalowal na jakis ladny kolorek [albo i nie, fajnie wyglada czyste aluminium], ladnie podswietlil to moze i cos by z tego fajnego wyszlo. jezeli chodzi o podswietlenie to daj jeden stonowany kolorek np bialy. ale nie wazne, wazne zeby tobie sie podobalo.

dyski i zasilator wrzucil bym do dolnej 'komory' ale moga byc problemy z ulozeniem kabli [jezeli tacka mobo ma byc otwierana]

Edytowane przez mobot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Błędy są pisałem na szybko mniej niż 5 min czasu mi to zajęło. Profile są nitowane, chyba 2 śruby jak do tej pory użyłem w tej budzie ;-) Alu raczej budy nie obuduje chyba że ty o czym innym myślisz niż ja. Alu fajnie wygląda czyste ale jak są ryski widać itp to już gorzej. Ścianki mają być z pleksy. Niby mógłbym nie malować tylko spód jest z blachy która pochodzi z rozbiórki starej budy, i pełno szpachlowanych miejsc jest z związku z tym. Środek będzie we większości na czarno malowany. Podświetlenie tutaj się zastanawiam też myślę o białym ;-) Dysk będzie u góry, zasilacz leci na dół bo u góry nie ma miejsca. Z kablami zobaczę jak będzie. :-)

Edytowane przez Sobota

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi