plastekk Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Ostatnio używałem go na mobo z integrą i celeronkiem 430 wszystko śmigało jak trzeba. Leżał sobie ze dwa tygonie na pólce z czasu robiłem z nim przymiarki do obudowy bo składam nowy komputer. Wczoraj chcialem stestować go pod katodami zmostkowałem zielony i czarny właczam zasilacz a tu zonk. Coś pstryka i to dość mocno wentyl się kręci katody nie świecą o_O kumpel mówił mi ze miał podobny problem z corsairem 550w prawie nowy tykał dość mocno podłączony pod evge 780i spalił ją i siebie ;d Dlatego dygam się sprawdzić go pod mobo czy będzie działał sprawnie. Czy mam go sprawdzic na mobo? Ma to sens? Czy zasilacz na bank jest uwalony? chociaż nie wiem w jaki sposób mógl rozwalić się od leżenia na pólce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 podlacz cd i sprawdz - pewnie juz trup - upaliles zabezpieczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 sprawdziłem na starej mobo. Zasilacz lubi mięc obciążone linie 4\8pin do mobo i nie tyka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...