Marrrcin Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Planowałem kupić Canona iP1800, ale skapłem się że tusze do niego(zamienniki) kosztują jakieś 85zł za komplet czyli tyle samo ile nowa drukarka. Szukałem jakiejś alternatywy w tej cenie i znalazłem HP d1460. Co prawda tusze są tanie, ale ogólnie ludzie narzekają, że muli i wciąga po pare kartek na raz. Jest jeszcze jakaś alternatywa w tej cenie z tanimi tuszami? Wolałbym raczej nic nie dokładać do tej kwoty, bo za 130zł to mi się już nie opłaca szukać samej drukarki. A może te tusze do Canona stanieją tylko teraz są takie drogie? :???: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Jesli nie koniecznie nowa a duze wkłady w niskiej cenie to Seriia HP 700 -800 lub 38xx Czyli all na wkładach 15/45 czarne 78/23 kolor... Ja nan 3820 dosyc duza kolumryna ale 600 stron na wkładzie 45 za 15zł to samo za siebie mowi... P.s oryginalnie 3820 chodzi na 15 ale modyfikacja na 45 jest mozliwa i działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...