Olssen Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Witam Może ktos mi bedzie mógł jakoś pomóc.Dwa dni temu kupiłem nową płyte ECS L7VTA.Mam na niej procka Athlona 1,3,pamieć 256 DDR Kingston 333 i Rive TNT 32mb.Zainstalowałem Windows XP i na początku było wszystko spoko ale nie mogłem sie podłaczyc do swojej sieci za pomoca tej sieciówki co jest zintegrowana z płyta główną,wiec wstawiłem swoją stara sieciówke Alied Telesyn.Z siecia sie połączyłem ale powstał taki problem ze Windows podczas wyłączania zamyka sie a po chwili znów sie włacza tak jak by sie restartował.Formatowanie dysku i ponowna instalacja systemu nic nie daje próbowałem dwa razy. Prosze o pomoc :( Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 zobacz czy w biosie nie masz zaznaczonej opcji WOL- Wake On Lan powinna byc wylaczona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olssen Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Dzieki juz sobie z tym poradziłem,chodziło o jakies konflikty z USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...