Kubek213 Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Mam drugiego kompa ale przestal dzialac znaczy ja niekorzystalem nigdy z niego :D ale brat i sie zepsul rozkrecilem go ale niechce sie poprostu wlanczyc a mi sie zdjae ze cos z wlacznikiem ale nie wiem jak sie do tego zabrac mniejwiecej powiem jaki to komp sory za niedkoladnosc ale wiecie :D to co moglem to napisalem Geforce fx5200 80gb dysk Gigabytee GA-8IP715-G HYPER THREADING INTEL FW82801E8 NAWET nie wiem ile ma Ghz bo z niego nie korzystalem z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Dwa piny na mobo, do których jest podłączony włącznik - po kabelku idź - zewrzyj na chwilke (nożem śrubokrętem). Jeżeli to włącznik (wątpliwe) to zaskoczy :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...