dezer Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Witam, mam problem z net24 na windowsie, po kilku minutach od uruchomienia zrywa się połączenie nie można przeglądać stron, gg się wywala jednak nie mogę też ponownie się połączyć bo wogóle nie widać okna połączenia natomiast na debianie net działa cały czas bezjakichkolwiek problemów dodam jeszcze że jest to windows xp, a podczas momentu zerwania połaczenia pasek startu zmienia na chwilę swój wygląd na taki jak ma win 2k, i od czasu początku problemów z połączeniem przy każdym wyłaczaniu xp pokazuje sie okno zamykanie programu explorer.exe zauważyłem też że w tym samym momencie oprócz zerwania połączenia w winampie wyskakuje komunikat nieprawidlowy sterownik directsound Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 http://rapidshare.com/files/168382046/Nowy...er__3_.rar.html To pomaga na ten problem z netem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...