demno Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Czy myślicie że ekspres do kawy jest dobrym pomysłem na prezent dla kumpla który jest maniakiem gadżetów i nowinek technicznych?? Myślałem o jakimś zaawansowanym... Co możecie polecić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Best geek toy of the last 5 minutes. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milanogirl Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Czy myślicie że ekspres do kawy jest dobrym pomysłem na prezent dla kumpla który jest maniakiem gadżetów i nowinek technicznych?? Myślałem o jakimś zaawansowanym... Co możecie polecić? Wyjątkowo zaawansowany to on może nie jest, ale na pewno gadżeciarski. Mnie się bardzo podoba 8O Ariete Retro 1385 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...