kamileks Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam. W jaki sposób można zamontowc porty USB z przodu obudowy? w Moim kompoie mam wejscia usb ale tylko z tylu komputera a z przodu obudowy mam miejsce ns usb ale nie mam zamontowanych wejsc i wlasnie chcialem to zrobic. powiedzcie co bede potrzebowal do montazu i jak to ewentualnie zrobic. z Gory dziekuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Masz w obudowie miejsce....tzn? Dziury masz we froncie? A może masz porty które nie są do płyty podłączone? Znajdź w instrukcji obsługi do mobo front audio front usb. Zobacz gdzie masz piny na usb i podłącz tam kabelki biegnące z obudowy. Zakładając że jest tak jak ja pisze (czyli usb na obudowie z przodu, ale nie podłączone). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 A jeśli nie masz portów w ogóle, to musisz zakupić sobie odpowiedni do obudowy śledź (do otworów w obudowie) ewentualnie jakiś panel do zatoczki 5.25" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...