Elfjoy Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 (edytowane) Witam! Kupilem sobie 2 dni temu monitor panoramiczny Samsunga SyncMaster T220HD[/ur]. Mam pytanie co do ogladania telewizji na tym monitorze. Glos podczas trybu PC leci z glosnikow normalnych (Creative 5.1 Inspire). Lecz jesli wlacze TV to glos leci z glosnikow ale tych z monitora. Istnieje jakakolwiek mozliwosc zmiany tego aby nie tracic zadnych efektow dzwiekowych i podlaczyc glosniki do monitora zebym mogl ogladac na nim TV takze z glosnikow normalnych. Jesli tak to jaki to sposob? Jestem zielony w tych sprawach wiec prosze o dokladne napisanie co mam zrobic. Slyszalem ze czincza moze cos tutaj zdzialac, lecz ja nie mam zadnego pojecia o co chodzi. Bylem w sklepie to facet nawet nie sprawdzil nic i powiedzial ze nie da sie... W necie czytalem co innego ale do innych monitorow. Raczej do tego tez mozna jesli do innych da rade. Prosze o pomoc. :sad: Wielkie THX! :* z tym tez na zadnym forum mi z tym nie potrafili pomoc ;/ Edytowane 29 Listopada 2008 przez Elfjoy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam! Kupilem sobie 2 dni temu monitor panoramiczny Samsunga SyncMaster T220HD[/ur]. Mam pytanie co do ogladania telewizji na tym monitorze. Glos podczas trybu PC leci z glosnikow normalnych (Creative 5.1 Inspire). Lecz jesli wlacze TV to glos leci z glosnikow ale tych z monitora. Istnieje jakakolwiek mozliwosc zmiany tego aby nie tracic zadnych efektow dzwiekowych i podlaczyc glosniki do monitora zebym mogl ogladac na nim TV takze z glosnikow normalnych. Jesli tak to jaki to sposob? Jestem zielony w tych sprawach wiec prosze o dokladne napisanie co mam zrobic. Slyszalem ze czincza moze cos tutaj zdzialac, lecz ja nie mam zadnego pojecia o co chodzi. Bylem w sklepie to facet nawet nie sprawdzil nic i powiedzial ze nie da sie... W necie czytalem co innego ale do innych monitorow. Raczej do tego tez mozna jesli do innych da rade. Prosze o pomoc. :sad: Wielkie THX! :* z tym tez na zadnym forum mi z tym nie potrafili pomoc ;/ wyjście dźwiękowe z tego monitora (o ile takie ma a powinien) podłącz do wejścia w karcie muzycznej, kabelek z dwóch stron mini jack.dzwiek tylko stereo oczywiscie, w najlepszym wypadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elfjoy Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 a wiec w poniedzialek do sklepu po mini jack :D ok tylko moglbys mi model podac? bo jestem w tym zielony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 a wiec w poniedzialek do sklepu po mini jack :D ok tylko moglbys mi model podac? bo jestem w tym zielony najpierw sprawdź czy monitor ma wyjście dzwiekowe, moze ma wyjscie inną wytczką? nie wiem, nigdy czegos takiego nie robilem napisalem tylko jaka jest mozliwosc by to zrealizowac, glosniki w monitorze z TV sa po to wlasnie bys nie musial wlaczac komputera i innych glosnikow by szybko wlaczyc TV. Zagladnij do instrukcji monitora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...