raczyk Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 dodam że E8400 napewno bym podkrecil na minimum 3.6 ghz a Q9300 postarałbym sie do około 3.5. dodam ze proce beda chodziły razem z radkiem 4870x2 i zalezy mi tylko na wydajnosci w grach. Ktory proc bedzie sie lepiej do tego sprawował ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinek Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Na tych samych zegarach to QUAD będzie wydajniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 jak wydajniejszy moze jakies konkrety bo roznica 3-4 fps przy roznicy 400 zl mnie nie zbawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Frost_ Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 No więc w sumie o co pytasz ?? Z każdą nową produkcją quady powinny zyskiwać względem dwóch rdzeni, jednak na chwilę obecną jeśli tylko grasz dopłacać sensu nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 noi o taka odpowiedz mi chodzilo wielkie dzieki. bo nie mam zamiaru dopłacać 400 zł żeby mieć 2 albo 3 fps wiecej albo wcale ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fog Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Wiec po co pytasz jak wiesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 nie widziałem dopóki mi frost nie powiedział że nie ma sensu dopłacać xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...