mikaelus Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Kurcze nigdzie nima. Wiem, że to nie nowa płytka, ale jeszcze kupę innych na KT333 trzymają a tej nie. Przeszedł mi przed nosem taki GB na Allegro za 200zł..... :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Hehe... to pewnie mój, wczoraj ok. 21 konczyla sie aukcja. :) Ale szczerze powiedziawszy odradzam tą plytę, największy minus to brak dzielnika 1/5 czyli podstawy bez której o mocne wykręcenie procka trudno. Regulacja napiec, fsb, wyposazenie nawet niezle ale z tym dzielnikiem zmaścili... :(. To był główny powód zmiany na Abita NF7-S :D ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Hehe... to pewnie mój, wczoraj ok. 21 konczyla sie aukcja. :) Ale szczerze powiedziawszy odradzam tą plytę, największy minus to brak dzielnika 1/5 czyli podstawy bez której o mocne wykręcenie procka trudno. Regulacja napiec, fsb, wyposazenie nawet niezle ale z tym dzielnikiem zmaścili... :(. To był główny powód zmiany na Abita NF7-S :D ... Ooooooo to ten! :D No to widzę, że wiele nie straciłem.... ufff.... :D No to dzięki - topik locked :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...