meehoweck Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam ponownie w moich dylematach związanych z kupnem monitora. Mój wysłużony 15" CRT LG już się kończy i postanowiłem wymienić biedaczynę na coś nowszego (przede wszystkim większego...). Poprzeglądałem trochę forum, pogooglowałem i wybrałem parę typów. Niestety na kasie nie śpię, więc budzet ograniczony do ~500 (TOTAL MAX600zł). Zależy mi na czasie reakcji 2ms i DVI. Moje typy: LG W2052TQ-PF Wersja 22" cieszy się dobrą opinią, więc z tą nie powinno być gorzej? LG W20522V-PF Taki sam tyle, że 4zł tańszy i ma HDMI. Jakie są zyski z posiadania tego portu? Czytałem coś o tej dźwiękówce zintegrowanej na moim radku, o co w tym tak dokładnie chodzi? LG W1952TQ-PF Który z tych trzech wybrać? A może jakiś inny? Proszę o dobrą radę, najlepiej popartą własnymi doświadczeniami. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suslik Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Z 22-calowych to te co u mnie: http://forum.purepc.pl/Monitory-f57/Benq-G...pf-t282578.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...