fuSion Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam! Mam już całego kompa poskładanego i tylko zamówić: E7400, PowerColor 4850, OCZ Reaper 2GB CL4, Gigabyte EP35-DS3L jedynym problemem jest mój zasilacz Amacrox Warrior 350W (AX400-PNF). Czytałem na necie, że daje on rade bez problemu na tej karcie, czy będą jakieś komplikacje? BTW. Czym sie różni PowerColor 4850 od Palita? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Ja na AX450-PNF miałem wsadzonego 8800GTS 512mb i nawet umiarkowanie ciepły nie był ;). Więc myślę, że Twój powinien zrobić robotę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuSion Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 A jak potem sprawdzić czy wszystko wporządku? Bo odpale kompa i będzie chodzić fajnie, a potem odpale gre i bęc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Jeżeli chcesz to sprawdzić - zobacz miernikiem jakie ma napięcia, albo sprawdź ręką jak ciepłe jest powietrze wylatujące z zasilacza (chociaż to już mniej miarodajne). Tak czy inaczej Amacrox poradzi sobie z tą konfiguracją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuSion Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 (edytowane) Dzieki za odp. Pozostaje więc zamówić [; Edytowane 30 Listopada 2008 przez fuSion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 jak chcesz lepszą cenę daj znać na gg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...