Rosio Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 walsnie stanalem przed checia kupna motocykla i potrzebuje pare recenzji niektorych niektorych modeli, czy znacie moze jakies forum podobnego do tweaka ale na temat motocykli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 zobacz sobie tutaj moze cos znajdziesz :) motocyklisci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 uh.. pozazdroscic, zwlaszcza jesli poza chcecia kupna masz na to fundusze.... :) eh i gdzie $ na moja wymarzona cbr 600 f4 :( oblookaj pol.rec.motocykle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 http://forum.swiat-motocykli.pl/ - NAJLEPSZE FORUM MOTOCYKLOWE W POLSCE :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 pl.rec.motocykle naprawde duuuża lista. wrrr... a ja jusz zniedługo zwiozę moją małą i będę w niej grzebał... malował... składał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 http://forum.swiat-motocykli.pl/ - NAJLEPSZE FORUM MOTOCYKLOWE W POLSCE :D :D o cos takiego mi chodzilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...