regaciarz Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Przedwczoraj padła mi kolejna mysz a4tech x750 i postanowiłem kupić coś markowego. Co do g5 to interesuje mnie wersja z dwoma przyciskami z lewej. Sidewinder natomiast interesuje mnie w wesji oem. Potrzebuję myszki do pracy w windowsie i gry w fpp( np. cs). Chciałbym dzisiaj coś zamówić więc proszę o szybkie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DancingShadow Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Przedwczoraj padła mi kolejna mysz a4tech x750 i postanowiłem kupić coś markowego. Co do g5 to interesuje mnie wersja z dwoma przyciskami z lewej. Sidewinder natomiast interesuje mnie w wesji oem. Potrzebuję myszki do pracy w windowsie i gry w fpp( np. cs). Chciałbym dzisiaj coś zamówić więc proszę o szybkie odpowiedzi. do gry wziąłbym mx518 rev3 batman edition, pod względem kształtu wolałbym sidewindera zamiast G5 ktoś kto gra na niskiej czułości z pośród tych 3 zdecydowanie powinien wziąć mx518 sidewinder i g5 mają podobną prędkość, i jak wiadomo myszki laserowe gubią się przy niskiej czułości, ale jeśli nie potrzeba aż tak szybiek myszki jak mx518 to można rozważyć kupno sidewindera bo według mnie lepiej leży w ręce od mx518/g5 chociaż ja bym się mocno zastanowił, nad kupnem ikari optical/laser, a4tech 748, ie 3.0, zamiast w/w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 gram raczej na wysokich czułościach( 2 lata korzystałem z x750 a4tech'a i nie narzekałem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 sry za post pod postem, ale wybór padł na sidewindera więc temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...