Nerevar Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 (edytowane) Multimedia Polska od wrzesnia olewa sobie problem z pingami i freezami w grach online oraz na youtube :lol: w dodatku randomowe disconnecty i problemy z zalogowaniem modemu, dośc tego zrywam umowe... Poszukuje providera który zapewni stabilny internet... rzecz jasna dostępnego w Gorzowie, szybkośc neta jest 2go rzędna, aktualny 1mbps mi styka Edytowane 30 Listopada 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Nie wiem jak jest u Ciebie ale u mnie (na Śląsku) najlepszym wyborem są tutejsze kablówki. Za niską cenę (40-60zł, nie wliczając kabówki) masz neta od 2 do 6 mega. Pingi mają dobre gdyż dzierżawią światłowody od tego samego dostawcy (3S.pl - Śląskie Sieci Światłowodowe) kumpel ma i we wszystkich grach ma bardzo ładne pingi bez ścin. Dowiedz się czy nie masz czegoś podobnego na światłowodach u siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...