Skocz do zawartości
helfire

Fever Shinobi

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż bardzo podoba mi się ta obudowa więc mam kilka pytań:

-jakie grubości blach ma ta obudowa

wyczytałem, że shinobi łatwo popada w drgania lecz będę oklejał ją matami (na 100%) więc

nie wiem czy po oklejeniu również będzie drgać <_<

-obudowę na bank maznę sprejem (środek) black mod, a jjak...

-czy przy odrobinie (no dobra może więcej) starań da się uczynić ją cichą? :unsure:

-w obudowie będę również wycinał okno...

-i dokonam kilku mniejszych przeróbek (filtry itp)

Chodzi mi o shinobi bo wygląda tak że :wub: , czy przy staraniach dałoby się wyeliminować te drgania i uczynić ją cichszą

Ewentualnie gdy z tej Shinobi NIC już nie będzie dało się zrobić, wypowiedzcie się na temat wizarda

Z góry dzięki z pomoc

Aha: I NIE PISZCIE MI "KUP SOBIE INNĄ" bo chodzi mi tylko o te - gdybym chciał inną spytałbym się o nią

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiec mam ta obudowe

blacha - jak blacha nie mierzyłem (cienka ).Mam w niej kompa co w sygnaturce mam . Jest w miare chicho - własnie czkam na lian li ...

drgania sa jak w taniej obudowie typu mustang , i-box i itp... , wiec jesli chcesz budować cichy komputer to lepiej zainwestowac w cos innego. przedni wentylator jest podswietnaly i głosny - przy 5V jest w miare cichy

jesli masz jakies pytania to pisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi