helfire Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Otóż bardzo podoba mi się ta obudowa więc mam kilka pytań: -jakie grubości blach ma ta obudowa wyczytałem, że shinobi łatwo popada w drgania lecz będę oklejał ją matami (na 100%) więc nie wiem czy po oklejeniu również będzie drgać <_< -obudowę na bank maznę sprejem (środek) black mod, a jjak... -czy przy odrobinie (no dobra może więcej) starań da się uczynić ją cichą? :unsure: -w obudowie będę również wycinał okno... -i dokonam kilku mniejszych przeróbek (filtry itp) Chodzi mi o shinobi bo wygląda tak że :wub: , czy przy staraniach dałoby się wyeliminować te drgania i uczynić ją cichszą Ewentualnie gdy z tej Shinobi NIC już nie będzie dało się zrobić, wypowiedzcie się na temat wizarda Z góry dzięki z pomoc Aha: I NIE PISZCIE MI "KUP SOBIE INNĄ" bo chodzi mi tylko o te - gdybym chciał inną spytałbym się o nią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciemak666 Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 no wiec mam ta obudowe blacha - jak blacha nie mierzyłem (cienka ).Mam w niej kompa co w sygnaturce mam . Jest w miare chicho - własnie czkam na lian li ... drgania sa jak w taniej obudowie typu mustang , i-box i itp... , wiec jesli chcesz budować cichy komputer to lepiej zainwestowac w cos innego. przedni wentylator jest podswietnaly i głosny - przy 5V jest w miare cichy jesli masz jakies pytania to pisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...