William Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam!! mam możliwość wymiany procesora w laptopie T2350 fsb 533MHz na c2d T5500 fsb 667MHz. Czy warto w takie coś wchodzić ? Czy różnica pomiędzy szyną 533 a 667 jest duża ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 ile masz doplacic do tego interesu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
William Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 (edytowane) ile masz doplacic do tego interesu ? ~40zł Warto w takie coś się bawić ?? Edytowane 1 Grudnia 2008 przez William Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 wydaje mi sie ze warto, 40 zl to nie majątek a różnica w wydajności powinna być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
William Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 wydaje mi sie ze warto, 40 zl to nie majątek a różnica w wydajności powinna być okazało się, że będę musiał tylko 7zł dopłacić ;) Czyli nie zastanawiam się nawet i zamienię te procesory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...