Manhunt Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Wątpię żeby szybka ważąca pewnie koło 2kg trzymała się na taśmę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ja nie wątpię http://pl.youtube.com/watch?v=WpZoE-zj0-k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 @Arni Masz problem z rozróżnieniem szkła od plexy? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 nie ale wiem co może taśma udźwignąć szczególnie gdy szyba jest w pionie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Jeszcze zależy jaka taśma ;) Bo można trafić sh1t i szybka spadnie ;} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 To jest klej do szyb który dostałem z nią ;) . Trzyma bardzo dobrze i na pewno nie spadnie. Objechałem każdy bok paseczkiem a nie tylko punktowo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podnietek Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Tasma dwustronna taka jak do montowania luster w lazienkach rowniez by sie sprawdzila. Jedyny problem, ze ma ona ok milimetr grubosci i daje dystans od panelu. Fajny zestaw (widze, ze sporo przede mna pracy...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Niestety ale topy plexi i reszta bloczków jeszcze do mnie nie dotarła (czekam już półtorej tygodnia) więc na razie jeszcze nic nowego nie zobaczycie. Ale w ferie zimowe postaram się już wszystko sklecić razem ;) Sorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Trzymamy kciuki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwad Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Tylko uważaj przy dokręcaniu złączek w plexi :P Ja niestety jestem w plecy 150 zl za zbyt mocne dociągnięcie złączki na mofach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Dzięki za tą info. Będę pamiętał, jednak EK się nie odzywa i nie wiem czy paczkę wysłali czy co. Kasę wysłałem a topów jak nie ma tak nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwad Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 a na jakie bloki potrzebujesz tych topów, bo powiem ci szczerze, że ja chętnie bym zmienił wszystko na acetal, jakoś ładniej mi się komponuje :) I jak byś mógł przybliżyć jak zamówić u nich same topy to bym był wdzięczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 (edytowane) a na jakie bloki potrzebujesz tych topów, bo powiem ci szczerze, że ja chętnie bym zmienił wszystko na acetal, jakoś ładniej mi się komponuje :) I jak byś mógł przybliżyć jak zamówić u nich same topy to bym był wdzięczny :) Może ja Ci odpowiem na twoje pytanie, wysyłasz maila do EK, pisesz na co topki chcesz oni ci odpisują ceny top'ów, koszt wysyłki a ty przelewasz im kase przez paypala i czekasz na wysyłke od Edka. Bloki poniklowane + plexi = ładny efekt :) Edytowane 23 Stycznia 2009 przez MatroX13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqasss Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Ja mam małe pytanko. Malowałeś może obudowe od środka ? czy to jej naturalny kolor ? Ja zabieram się za malowanie obudowy ale nie wiem czym najlepiej (piecowo ? Czy poprostu lakierem ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdoror Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) Ja mam małe pytanko. Malowałeś może obudowe od środka ? czy to jej naturalny kolor ? Ja zabieram się za malowanie obudowy ale nie wiem czym najlepiej (piecowo ? Czy poprostu lakierem ?) Rany Boskie! Ten temat ma zaledwie 3 strony. Na pierwszej jest wyjasnienie, jakim sposobem zostala pomalowana obudowa. Ja rozumiem 200 stron i nie moc nic znalezc, ale 3...? Wracajac do tematu. Swietny projekt, nie zapomniales nawet o pelno wymiarowej estetyce. (obudowa+klawiatura+monitor). Wszystko do siebie pasuje :) Gratuluje wyczucia i smaku :) Edytowane 27 Stycznia 2009 przez Burdoror Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 A dzieki, dzieki ^_^ Projekt sie rozwija. W nastepnym tygodniu zaczynam dalsze prace. Obecnie jestem za granica, ale dowiedzialem sie ze paka od EK do domu w koncu dotarla. Jak bede w domu to beda nowe fotki itp. Pokaze co zamierzam wlozyc do srodka :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 A dzieki, dzieki ^_^ Projekt sie rozwija. W nastepnym tygodniu zaczynam dalsze prace. Obecnie jestem za granica, ale dowiedzialem sie ze paka od EK do domu w koncu dotarla. Jak bede w domu to beda nowe fotki itp. Pokaze co zamierzam wlozyc do srodka :) . za granicą ? pff ciekawe gdzie :lol2: ja wiem co się szykuje ale postaram się nie wygadać ;) może razem wydamy nowe rev. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 *Snow* cicho :ph34r: Jak dam rade wszystko zrobic w przeciagu tygodnia to pewnie wydamy razem nowe rewizje :) WC wciaga nie ma co, na poczatku mowilem, ze tylko dam bloczki na CPU i GPU :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 *Snow* cicho :ph34r: Jak dam rade wszystko zrobic w przeciagu tygodnia to pewnie wydamy razem nowe rewizje :) WC wciaga nie ma co, na poczatku mowilem, ze tylko dam bloczki na CPU i GPU :unsure: Za tydzień ? :blink: mi to z miesiąc zejdzie :lol2: Ja miałem dać tylko bloczki na CPU, NB i GPU teraz zaczynam się rozkręcać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Już w domciu :D Jednak projekt się trochę przedłuży bo czekam jeszcze na 3 paczuszki ;) Mały przedsmak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvadzio Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 jakos nie przepadam za pleksowymi topami, ale miejmy nadzieje, ze w twoim wykonaniu bedzie to ladnie wygladac ps. swietne te zlaczki bitsa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) Looks good :P.Te topy plastikowe wyglądaja fajnie,kolor płynu taki jaki był zostaje? Edytowane 1 Lutego 2009 przez jawor121 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Blue for Ever... ;) nie lubię innych kolorków. I pasuje do koloru tapety w moim pokoju ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Wygląda świetnie !! Czekam na końcowy efekt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 A podziekowania dla mnie i seby gdzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Bym zamieścił przy końcowych fotkach. Nie zapominam o was, nie bój się ;) A więc Wielkie Dzięki dla Seby o załatwienie topów (dobre znajomości z Eddym), a dla Malika o super bloczki w bardzo dobrej cenie. Jeśli bym miał nowe kupować to bym na pewno nie wyrobił z kaską. Ok, wszyscy wszystko wiedzą :) Jeszcze raz thanks. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 dziekujemy i polecamy sie na przyszlosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 dziekujemy i polecamy sie na przyszlosc :) Yoł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Bym zamieścił przy końcowych fotkach. Nie zapominam o was, nie bój się ;) A więc Wielkie Dzięki dla Seby o załatwienie topów (dobre znajomości z Eddym), a dla Malika o super bloczki w bardzo dobrej cenie. Jeśli bym miał nowe kupować to bym na pewno nie wyrobił z kaską. Ok, wszyscy wszystko wiedzą :) Jeszcze raz thanks. A jaaa ?? :P Są ta 2 złączki BP ode mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Opanujcie się ... jak dzieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...