Skocz do zawartości
TheDriver

Watercooling By Thedriver (^^)

Rekomendowane odpowiedzi

a na jakie bloki potrzebujesz tych topów, bo powiem ci szczerze, że ja chętnie bym zmienił wszystko na acetal, jakoś ładniej mi się komponuje :) I jak byś mógł przybliżyć jak zamówić u nich same topy to bym był wdzięczny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a na jakie bloki potrzebujesz tych topów, bo powiem ci szczerze, że ja chętnie bym zmienił wszystko na acetal, jakoś ładniej mi się komponuje :) I jak byś mógł przybliżyć jak zamówić u nich same topy to bym był wdzięczny :)

Może ja Ci odpowiem na twoje pytanie, wysyłasz maila do EK, pisesz na co topki chcesz oni ci odpisują ceny top'ów, koszt wysyłki a ty przelewasz im kase przez paypala i czekasz na wysyłke od Edka.

Bloki poniklowane + plexi = ładny efekt :)

Edytowane przez MatroX13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam małe pytanko. Malowałeś może obudowe od środka ? czy to jej naturalny kolor ? Ja zabieram się za malowanie obudowy ale nie wiem czym najlepiej (piecowo ? Czy poprostu lakierem ?)

Rany Boskie! Ten temat ma zaledwie 3 strony. Na pierwszej jest wyjasnienie, jakim sposobem zostala pomalowana obudowa. Ja rozumiem 200 stron i nie moc nic znalezc, ale 3...?

Wracajac do tematu. Swietny projekt, nie zapomniales nawet o pelno wymiarowej estetyce. (obudowa+klawiatura+monitor). Wszystko do siebie pasuje :) Gratuluje wyczucia i smaku :)

Edytowane przez Burdoror

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dzieki, dzieki ^_^

Projekt sie rozwija. W nastepnym tygodniu zaczynam dalsze prace. Obecnie jestem za granica, ale dowiedzialem sie ze paka od EK do domu w koncu dotarla. Jak bede w domu to beda nowe fotki itp. Pokaze co zamierzam wlozyc do srodka :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dzieki, dzieki ^_^

Projekt sie rozwija. W nastepnym tygodniu zaczynam dalsze prace. Obecnie jestem za granica, ale dowiedzialem sie ze paka od EK do domu w koncu dotarla. Jak bede w domu to beda nowe fotki itp. Pokaze co zamierzam wlozyc do srodka :) .

za granicą ? pff ciekawe gdzie :lol2: ja wiem co się szykuje ale postaram się nie wygadać ;) może razem wydamy nowe rev. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Snow* cicho :ph34r:

Jak dam rade wszystko zrobic w przeciagu tygodnia to pewnie wydamy razem nowe rewizje :)

WC wciaga nie ma co, na poczatku mowilem, ze tylko dam bloczki na CPU i GPU :unsure:

Za tydzień ? :blink: mi to z miesiąc zejdzie :lol2:

Ja miałem dać tylko bloczki na CPU, NB i GPU teraz zaczynam się rozkręcać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bym zamieścił przy końcowych fotkach. Nie zapominam o was, nie bój się ;)

A więc Wielkie Dzięki dla Seby o załatwienie topów (dobre znajomości z Eddym), a dla Malika o super bloczki w bardzo dobrej cenie. Jeśli bym miał nowe kupować to bym na pewno nie wyrobił z kaską.

Ok, wszyscy wszystko wiedzą :)

Jeszcze raz thanks.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bym zamieścił przy końcowych fotkach. Nie zapominam o was, nie bój się ;)

A więc Wielkie Dzięki dla Seby o załatwienie topów (dobre znajomości z Eddym), a dla Malika o super bloczki w bardzo dobrej cenie. Jeśli bym miał nowe kupować to bym na pewno nie wyrobił z kaską.

Ok, wszyscy wszystko wiedzą :)

Jeszcze raz thanks.

A jaaa ?? :P Są ta 2 złączki BP ode mnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi