seba84_2005 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Nie no wiem :D Ale co z tego ze wszyscy maja Maximusa? To znaczy ze dobra plyta po prostu... Driverowi chodził oto że ta mobo jest dość popularna w śród watrecoolerowców :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Driverowi chodził oto że ta mobo jest dość popularna w śród watrecoolerowców :wink:No tak, ale nie widze powodu aby jej nie brac... Napewno nie jest to oryginalny wybor, no ale coz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Nooo jest dużo marek mało popularnych na tym forum... PCChips na ten przykład, ECS ewentualnie Asrock ;) można także popularną płytę tak ubrać, żeby robiła wrażenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Albo Intel, a może EVGA Black Pearl? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Tak Asrocka sobie kupię pewnie, to już wolę moje 4x :D bez jaj. Jeśli nie będzie mnie stać na wymianę sprzętu na i7 to kupię Maximusa. W płyty EVGI DFI nie chce mi się pakować bo to nie mój kolor :) http://www.bigbruin.com/2008/asusp5e64_1 Ta też wygląda zacnie :D Aż żal zdejmować z niej chłodzenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Tak, tylko ze to plyta serwerowa raczej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Bo ma napisane "workstation"?Bez przesady,wątpię że ona tak naprawdę się czymś poważniejszym wyróżnia co by sprawiało że będzie się lepiej sprawdzać w serwerach itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Nie no napewno. Ale zostala przemyslona na serwer. Lepiej wziac cos w stylu Rampage Extreme albo cos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Biostar FTW! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Defix Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 No zaje****** ci to wyszlo:-P Jesli moge spytac, to ile cie kosztowaly te wszystkie czesci do wc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Cieszę się, że się podoba ;) Znasz mój cały skład to sobie policz w cooling.pl. Większość właśnie u nich kupione ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Nie musicie się obawiać konkurencji na 775. Zdecydowałem się jednak i przesiadam się na 1366 :D Troszkę dłużej to potrwa ale warto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Nie musicie się obawiać konkurencji na 775. Zdecydowałem się jednak i przesiadam się na 1366 :D Troszkę dłużej to potrwa ale warto ;) Kto Ci doradził zmiane platformy na 1366?:> Co za mobo planujesz kupić i jaki to cep?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) Tak Asrocka sobie kupię pewnie, to już wolę moje 4x :D bez jaj. Przeca to był tylko taki okrutny żart ;) Z 1366 to ja bym chyba poszczekał nieco na 32nm. Grzeje sie to ciut póki co i pamięciochy narazie drogawe. Ale as you wish ;) Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez Subvoice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Przeca to był tylko taki okrutny żart ;) Z 1366 to ja bym chyba poszczekał nieco na 32nm. Grzeje sie to ciut póki co i pamięciochy narazie drogawe. Ale as you wish ;) wiem ;) Jak już będę kupował sprzęt na 1366 to już pewnie 32nm będą. Sprzęt nie kupię wcześniej niż w połowie wakacji. Uważam, że lepsze to niż kupować sprzęt na 775. Co dokładnie kupię to jeszcze na 100% nie wiem. Procek to pewnie nic droższego od i920. Nad mobo to będę się zastanawiał. Ramki to Dominatorki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Dominatorki w tri-channel sa naprawde miodzio! :D Ja jak narazie pozostaje na 775. Latem kupie Q9650, beda naprawde tanie, a to dobry procek jednak. Proponuje sie zastanowic nad zakupem platformy i7. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Skąd ta pewność, że będą naprawdę tanie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Intel zapowiedzial, ze od Czerwca 2009, przestaje produkcje serii Q9xxx. Wiec doczekac do konca, w tedy beda najtajnsze. I tak teraz juz nie sa tak drogie jak kiedys byly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Moje wszystkie bloczki są na sprzedaż. Zapraszam do mojego tematu w dziale Sprzedam !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 coś nowego się szykuje w temacie LC ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Będą nowe podzespoły więc bloczki też, ale na początku tylko na CPU i GPU bo na więcej nie starczy kaski ;) Ale w okolicach grudnia może będzie już wszystko zalane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...