Skocz do zawartości
TheDriver

Watercooling By Thedriver (^^)

Rekomendowane odpowiedzi

Tak Asrocka sobie kupię pewnie, to już wolę moje 4x :D bez jaj. Jeśli nie będzie mnie stać na wymianę sprzętu na i7 to kupię Maximusa. W płyty EVGI DFI nie chce mi się pakować bo to nie mój kolor :)

http://www.bigbruin.com/2008/asusp5e64_1

Ta też wygląda zacnie :D Aż żal zdejmować z niej chłodzenie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Asrocka sobie kupię pewnie, to już wolę moje 4x :D bez jaj.

Przeca to był tylko taki okrutny żart ;) Z 1366 to ja bym chyba poszczekał nieco na 32nm. Grzeje sie to ciut póki co i pamięciochy narazie drogawe. Ale as you wish ;)

Edytowane przez Subvoice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeca to był tylko taki okrutny żart ;) Z 1366 to ja bym chyba poszczekał nieco na 32nm. Grzeje sie to ciut póki co i pamięciochy narazie drogawe. Ale as you wish ;)

wiem ;)

Jak już będę kupował sprzęt na 1366 to już pewnie 32nm będą. Sprzęt nie kupię wcześniej niż w połowie wakacji. Uważam, że lepsze to niż kupować sprzęt na 775.

Co dokładnie kupię to jeszcze na 100% nie wiem. Procek to pewnie nic droższego od i920. Nad mobo to będę się zastanawiał. Ramki to Dominatorki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dominatorki w tri-channel sa naprawde miodzio! :D

Ja jak narazie pozostaje na 775. Latem kupie Q9650, beda naprawde tanie, a to dobry procek jednak. Proponuje sie zastanowic nad zakupem platformy i7. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi