Malik Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 (edytowane) Jezeli ktos chce aby jego WC znalazlo sie w kalendarzu firmy Cooling.pl na rok 2009, to musi wyslac: - 3 zdjecia w rozdzielczosci 640x480 swojego ukladu - adresy na ktore nalezy wysylac zdjecia: 1. malik@innovatek.pl lub 2. seba84_2005@op.pl Zostana wybrane najlepsze uklady, ktore trafia do kalendarza.WARUNEK: Uklady jedynie z Polski Edytowane 30 Listopada 2008 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 A jaki koszt będzie kalendarza coś wiadomo?? Czy może będzie dodawany do zakupów w CL?? Malik ty i Seba możecie śmiało wysyłać ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 do kiedy trzeba wysylac? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Do 15 grudnia nalezy wyslac zdjecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 aż z ciekawości wysle jakieś ciekawe z mojego a dlaczego 640x480 ?, chodzi o wage zdjęcia?, bo jakosć będzie niezbyt dobra na takiej rozdziałce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 (edytowane) aż z ciekawości wysle jakieś ciekawe z mojego a dlaczego 640x480 ?, chodzi o wage zdjęcia?, bo jakosć będzie niezbyt dobra na takiej rozdziałce VGA zdjecia tylko do oceny, jezeli beda fajne to wtedy po weryfikacji nalezy wyslac w wyzszej rozdzielczosci tj. 1600x1200 ( 300dpi ). Edytowane 30 Listopada 2008 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 tez wysle :) jak tylko oddadza mi pompke <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Malik z Twoich układow by wyszedl kalendarz :) Mało kto sie wybijeponad to hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ja też wyślę a co... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Dziekuje za liczne maile ze zdjeciami. Uklady naprawde prezentuja sie ladnie. Sa jeszcze miejsca ... wiec jesli ktos ma zdjecia niech wysyla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 ja probuje zrobic jakies fajne fotki wiec moze dzis podesle. szkoda ze pomysł z kalendarzem nie padł wczesniej, bo moze bym sie wczesniej zabral za nowa rewizje :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) to ja się pochwale że moj już zaakceptowany :). PS: Ci co się na nim będą znajdować dostaną go w prezencie czy jak ? :) EDIT: Celin mi też troche szkoda bo właśnie się biore za nowa rev. :P Edytowane 2 Grudnia 2008 przez *Snow* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 a ja mam nadzieje ze sie wyrobie do 15-go... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) Jestem pod wrazeniem tak duzej ilosci zgloszen. Dlatego wiec postanowilismy zmienic troszke zasady. Docelowo mialo byc szesc projektow po 2 zdjecia kazdy natomiast teraz bedzie 12 projektow po 1 zdjeciu kazdy. Co do samych kalendarzy ... bedzie ich tylko 100 sztuk, glownie beda rozsylane po firmach polskich i zagranicznych. Jezeli ktos bedzie chcial kupic to koszt 29zl ( po kosztach wykonania ). Osoby ktorych zdjecia beda opublikowane dostana kalendarz za darmo. W dalszym ciagu zachecam do wyslania zdjec ( 3 najlepsze zdjecia wedlug autora, z ktorych jedno wybieramy ), miejsc pare jeszcze jest !!! Edytowane 2 Grudnia 2008 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 A gdzie będzie można nabyć owy kalendarz?? W Coolingu czy ktoś z forum rozprowadzać będzie?? Poznamy zwycięzców którzy dostaną się do kalendarza czy to info poufne ^^ btw. Malik z samych twoich rewizji szło by zrobić cały kalendarz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Kalendarz bedzie mozna nabyc w cooling.pl Ostateczny sklad kalendarza bedzie podany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 A dlaczego tylko z poslki? nie wystarczy jesli zrobiony przez polaka? =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 A dlaczego tylko z poslki? nie wystarczy jesli zrobiony przez polaka? =] Oczywiscie ze wystarczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 jeszcze jedno pytanko, fotki maja pokazywac caly uklad czy moze jakies nazwijmy to artystyczne zdjecia jakiejs czesci ukladu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) jeszcze jedno pytanko, fotki maja pokazywac caly uklad czy moze jakies nazwijmy to artystyczne zdjecia jakiejs czesci ukladu? Prawdopodobnie będzie kilka takich fotek art. przedstawiających fragment układa, więc mogą być :wink: Edytowane 3 Grudnia 2008 przez seba84_2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 No to fajnie tanim kosztem Cooling.pl zrobi sobie kalendarz który będzie sprzedawał :P No cóż zdjęcia są drogie i prawa autorskie przekazywane wraz z waszymi fotkami które potem można wykorzystywać za free w celach reklamowych to juz inna sprawa. Ale to wasza sprawa na innych stronach przynajmniej firmy płaciły za udostępnienie zdjęć od userów a gdzie indziej dawały nagrody za najlepsze i wykorzystane do celów reklamowych. Dlaczego dajecie się wykorzystywać za free ? Wasze układy wodne to kupa kasy za którą nikt wam nie zwróci kasy rozumiem gdyby cooling.pl za sponsorował wam układ a w zamian dajecie im zdjęcia i prawa do publikacji ale za free ? trochę to dziwne. Żywe wykorzystywanie !!!! i okradanie z praw autorskich czyli waszej kasy i waszych umiejętności !!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Thorn poczules jakas potrzebe wyglaszania swoich rozmyslen ? Nikt nikogo na sile na zmusza do dawania zdjec. Padla propozycja i jezeli komus pasuje to przysyla zdjecia, jesli nie to nie zwraca uwagi na takie ogloszenie. Jezeli nie jestes zainteresowany to poprostu omin ten temat a nie pisz jakis manifestow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Thorn masz troszke racji ale np. dla mnie to jakieś wyróżnienie ;) i godze się na takie zasady (nie musze odrazu dostawać za to kase). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Odczuwam to samo co Snow, cieszę się, że mogę być jakiś w sposób wyróżniony (Znaczy się mój komp ;)) I taki kalendarzyk sobie w pokoiku na pewno powieszę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Przecież każdy kto da fotki i zostanie umieszczony w kalendarzu to dostanie takie cudo za friko więc chyba za darmo fotek nie daje ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Jak tam Malik, sa jeszcze miejsca? w poniedzialek mam dostac nowa pompke z gwary, wiec od razu poleci zamowienie na pare ulepszen, to moze sie gdzies zlapie na koncu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Jak tam Malik, sa jeszcze miejsca? w poniedzialek mam dostac nowa pompke z gwary, wiec od razu poleci zamowienie na pare ulepszen, to moze sie gdzies zlapie na koncu :D Sa jeszcze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Fotki poszły :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Cooling.pl dajcie laureatom po 4 kalendarze gratis i przynajmniej 5% bonifikaty na 2009 r. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Ile szt. trafi do sklepu do kupienia dla zwyklego uzytkownika? Trzeba sobie zamowic jeden :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...