NuKeR Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 kurcze a ja ze swoim projektem sie nie wyrobie do 15 =/ sklep wyslal blok na NB do kogos innego =/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 kurcze a ja ze swoim projektem sie nie wyrobie do 15 =/ sklep wyslal blok na NB do kogos innego =/nie bedziesz jedynym ktory nie zdazy... ja niestety tez sie nie zalapie, bo zamowiony towar raczej w tydzien nie dojdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matipwa Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Jak by można było to chciałbym sobie jeden już zaklepać :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 sadze, ze nie tylko ty, ale pewnei jak juz bedzie to kto pierwszy ten lepszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 tez bym sie pisał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Juz koncowka miejsc, wiec jezeli ktos ma fotki swojego ukladu to niech przesyla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Malik to jak z tym kalendarzem. Będzie można kupić czy jak ? :> Bo też bym się chętnie pisał na jedną sztukę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaSonido Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Do galerii się nie załapię, bo czekam na ostatni stuff do WC, ale kalendarzyk też zaklepuję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) Do 15 jest termin nadsyłania fot a Wy już Malika poganiacie ... Edytowane 7 Grudnia 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Malik to jak z tym kalendarzem. Będzie można kupić czy jak ? :> Bo też bym się chętnie pisał na jedną sztukę ;] Kalendarz bedzie mozna nabyc w cooling.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) A już jakieś wstępne wyniki są, czy dopiero 15-go? A tak BTW to każdy może sobie zrobić kalendarz we własnym zakresie, wystarczy foto papier, dobra drukarka, szablon w wordzie i oczywiscie zgoda autorów fotek które udostępniają (oczywiscie to nie oryginał ale jak sie ktos nie załapie to mozna wg wlasnego widzimisie zrobic) Edytowane 7 Grudnia 2008 przez gregor666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Malik, napisałeś, ze będzie 100 sztuk 12 do autorów, x pójdzie abroad, hmm, ile zostanie dla polaków ? pytam bo chciałbym się załapać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jakbyście chcieli to ja mogę w Photoshop'ie kalendarze porobić ;p Tylko muszę mieć fotki i zgodę właścicieli fotek ;) Wtedy można zrobić kalendarz układów na PurePC i taki kalendarz puścić w obieg :) Tylko jeszcze ktoś musiałby załatwić drukowanie. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Tylko jeszcze ktoś musiałby załatwić drukowanie.Wystarczy Canon IP3500/4500 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja osobiście w domu mam słabą drukarkę ale obróbką kalendarza od strony graficznej (mówię o kalendarzu dla PurePC) mógłbym się zająć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaSonido Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 No to chłopaki, jak macie chęć i narzędzia to do dzieła. Jak się nie załapię na ten Cooling'owy to kupię ten homemade ;) Rozumiem, że na papierze glare :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Z tego co wiem jest mozliwosc dodrukowania kalendarzy - takie info dostalem. Wpierw musimy go skonczyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja jak coś jestem gotowy żeby zrobić kalendarzyk więc jak coś to walcie na PW to się zrobi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matipwa Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ja jestem chętny pomóc przy tworzeniu tego kalendarza :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 To się zdecydujcie czy dajecie Malikowi zadanie dodruku kalendarzy od Kuling.pl czy robimy też kalendarz PurePC który będzie dostępny dla większości szarych userów tego forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Pamiętaj Manhunt żeby wykorzystać zdjęcia potrzebna będzie Ci zgoda każdego z osobna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Pamiętaj Manhunt żeby wykorzystać zdjęcia potrzebna będzie Ci zgoda każdego z osobna :P>> Tylko muszę mieć fotki i zgodę właścicieli fotek ;) Pozdro Manhunt pomysł nie głupi, jakby ciekawe wyszło to bym się pewnie skusił bo ten z coolinga trochę drogawy. Zorientuj się czy da rade gdzies wydrukowac u Ciebie w mieście i jak masz chęci to możesz coś kombinować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 (edytowane) Niech ktoś mi podeśle jakąś fotkę swojego układu to mogę na 1 miesiąc zrobić na próbę. Jak będzie się podobać to zrobię całość, jak nie to dam sobie spokój. Jak coś to podeślijcie na PW foty ;) Pozdro EDIT: A to ma mieć wymiary A4? Czy jakieś inne ? ;) Edytowane 8 Grudnia 2008 przez Manhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Chcesz to podsunę Ci pomysł ;) jak się nudzisz to możesz zrobić coś na kształt tapety gdzie będzie układ a obok kalendarzyk :D coś na zasadzie : Oskaliber teraz dopiero zauważyłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Tak tylko nie wiem czy wszyscy będą mieli takie duże foty (mówię o 1600x1200) chociaż mniejsze też by mogły być. Najlepiej jakby ktoś mi podesłał jakąś fotę układu to bym się pobawił teraz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 ... bo ten z coolinga trochę drogawy. ...a gdzie masz podana cene za ten z coola? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Co do samych kalendarzy ... bedzie ich tylko 100 sztuk, glownie beda rozsylane po firmach polskich i zagranicznych. Jezeli ktos bedzie chcial kupic to koszt 29zl ( po kosztach wykonania ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matipwa Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 ja wam zrobię przykładowy kalendarz, albo spróbuje :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 (edytowane) Zrobiłem dzisiaj coś na próbę z układem Arniego ;p Jutro postaram się (ja będę miał czas) zrobić inna wersję, bardziej kalendarzową :P Jestem otwarty na wszelkie uwagi ;) W końcu kalendarz ma być dla was, nie dla mnie ^^ Edytowane 8 Grudnia 2008 przez Manhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 glowna uwaga to albo wersja ang albo pl bo tak to wyglada komicznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...