Manhunt Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Jutro poprawię. BTW coś imageshack zmniejsza zdjęcia bo to było 1600x1200 a jak się powiększy to takie małe jest :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaSonido Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Wypadałoby ujedlolicić, to fakt ;) @Manhunt, jeśli można prosić to jakbyś mógł projekt przynajmniej w postaci *.jpeg, *.bmp wrzucić w 1920x1200 jeśli wogóle takie zdjęcia będziesz posiadał. 2ga kwestia, wyszło nieźle i mi się nawet podoba, ale mobas w tle średnio się komponuje. Ogólnie idzie w dobrym kierunku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ja bym to widział bardziej tak: Ale spoko, próbuj, zapowiada się nieźle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Jestem otwarty na wszelkie uwagi ;) W końcu kalendarz ma być dla was, nie dla mnie ^^ Skoro jesteś otwarty na wszelkie uwagi to może zrób nowy temat, bo ten miał na celu pozyskanie ludzi do kalendarza cooling.pl ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 ten miał na celu pozyskanie ludzi do kalendarza cooling.pl ;).Albo inaczej: dostarczenie cooling.pl darmowych materialow reklamowych, jako ze pewnie zgode na takie cos pewnie wyrazic trzeba... Zreszta ja bym wolal powiesic sobie na scianie kalendarz ala fotka wstawiona na Arniego. Ale jak widac sporo osob woli kompy niz fajne kobitki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 gole pupy na scianie to mi sie kojarza z miniona epoką:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matipwa Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) A tutaj moje dzieło zrobione w 15 minut Jak oceniacie ? Z gory pezepraszam za uzyczenie czyjegoś zdjęcia nawet sam nie pamiętam czyje to było Edytowane 9 Grudnia 2008 przez matipwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Byłbym wdzięczny aby jakiś mod wydzielił posty dot. kalendarza PurePC i zrobił osobny temat żeby tu nie śmiecić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaSonido Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 A tutaj moje dzieło zrobione w 15 minut Jak oceniacie ? Z gory pezepraszam za uzyczenie czyjegoś zdjęcia nawet sam nie pamiętam czyje to było Dobre, tylko znów pomieszany "styl" w nazewnictwie dni tygodnia i miesiąca, ramkę można zrobić nieco mniej kontrastową i będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 A tutaj moje dzieło zrobione w 15 minut Jak oceniacie ? Z gory pezepraszam za uzyczenie czyjegoś zdjęcia nawet sam nie pamiętam czyje to było Tak sie sklada ze to moje zdjecie i jakos nie pamietam na udzielenie pozwolenia do jego obrobki. Byłbym wdzięczny aby jakiś mod wydzielił posty dot. kalendarza PurePC i zrobił osobny temat żeby tu nie śmiecić... Jestem za, to temat zwiazany z innym kalendarzem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matipwa Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Malik z góry bardzo przepraszam ale myślę że nie uraziłem cie tym bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ja bym się zezłościł tylko tym, że ty mogłeś nie wiedzieć, że to właśnie jego układ :) To cechy charakterystyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 i podpisany :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Widzę sporo osób chętnych na kalendarze :] Jestem ciekaw jaki będzie efekt końcowy. Mam nadzieję że dostaniemy jakieś zdjęcia poglądowe kalendarza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 no i dzis 15. jak tam wiadomo kto sie zalapal? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 no i dzis 15. jak tam wiadomo kto sie zalapal? :) Jak wrócę z pracy tj. wieczorem, to umieszcze info kto będzie w kalendarzu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matipwa Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 nie mogę doczekać się odpowiedzi myślę ze pozytywnej dla mnie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 jeszcze w pracy? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 (edytowane) Dziekuje wszystkim za nadeslane zdjecia swoich projektow, bylo tego naprawde sporo. Niestety musielismy wybrac ograniczona ilosc a uwierzcie bylo naprawde trudno... Oficjalnie moge poinformowac Was kto sie pojawi w kalendarzu 2009 ... a sa to: 1. Cooling.pl ( projekt dla PPC ) 2. Driver 3. Giziu 4. Gregor 5. Malik 6. Melampus 7. Plastek 8. Ryba 9. Snow 10. Subvoice 11. seba84_2005 Prosilbym jeszcze aby Subvoice, Ryba, Mike podeslali fotki w rozdzielczosci 1600x1200 300dpi Edytowane 16 Grudnia 2008 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Układy kozackie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 A mnie się ~ połowa ujęć nie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaSonido Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 To teraz się nie dziwię, dlaczego nie będę mógł się cieszyć widokiem swojego WC na ścianie :P Układy mistrzowskie ;) Mimo wszystko kalendarz zamówię jeśli będzie taka możliwość z powodu tej ograniczonej ilości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 I am Happy :D Czekam już na mój Kalendarzyk :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaSonido Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 (edytowane) Co z tym rozdzieleniem tematów na własny kalendarz? Powstało coś osobnego? N forum nic nie widzę, bo ten Kulingowy czuję, że będzie ciężko dorwać. Edytowane 15 Grudnia 2008 przez SebaSonido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 zapowiada się fajny kalendarzyk ;) widze że jednak wybraliście fotke nr. 2 ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 zapowiada się fajny kalendarzyk ;) widze że jednak wybraliście fotke nr. 2 ;]. Ciesze sie ze Ci sie podoba :) Tak, po dlugich "naradach" wybor padl na nr 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Doszedłem do wniosku że obie były fajne wiec jest git ;] Kilka pytań z mojej strony: 1. Wiadomo jak będzie wyglądał kalendarz ? (jego struktura) po jednej fotce na każdy miesiąc ? no czy to kto będzie na jakim miesiący wybierane będzie losowo ? (mi się grudzień podoba bo mam urodzinki hehe ). 2. Na kiedy będzie gotowy mniej wiecej ? 3. Czy obrazki będą jakoś podpisywane ? jeśli tak to jak ? A tak pozatym po gratuluje wszystkim którzy będą w kalendarzu. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 (edytowane) Doszedłem do wniosku że obie były fajne wiec jest git ;] Kilka pytań z mojej strony: 1. Wiadomo jak będzie wyglądał kalendarz ? (jego struktura) po jednej fotce na każdy miesiąc ? no czy to kto będzie na jakim miesiący wybierane będzie losowo ? (mi się grudzień podoba bo mam urodzinki hehe ). 2. Na kiedy będzie gotowy mniej wiecej ? 3. Czy obrazki będą jakoś podpisywane ? jeśli tak to jak ? A tak pozatym po gratuluje wszystkim którzy będą w kalendarzu. ;) 1. jeszcze jest to nieustalone 2. jeszcze nieustalone - kiedy data bedzie juz znana podam Wam 3. Tak, zdjecia beda podpisywane tak jak bedzie chcial autor ( nick, nazwisko etc. ). ... bo ten Kulingowy czuję, że będzie ciężko dorwać. Sadze ze spokojnie sie zalapiesz :) Edytowane 16 Grudnia 2008 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matipwa Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ciekawe czy mi sie uda załapać na niego :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 nie ma co śmietanka ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...