Malik Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Kalendarze sa juz gotowe i dzisiaj beda rozsylane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Malik a ja mam bardzo konkretne pytanie. Mozesz mi podac (poslac) czcionke ktora byl robiony Nick wlasiciela modu i napis pod nim cooling.pl (o ile to nie ten sam font). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Kalendarz dotarł dziś. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Do mnie też. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Otrzymany. Calkiem fajny, szkoda jedynie, ze nie jest dwa razy wiekszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Malik jest szansa na ta cznionke ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Musze pogadac z cooling bo ja nie mam dostepu do niej - grafik siakis to robil ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Malik, ty z Bielska ? :D teraz tak patrze Dobrze wiedziec. Ja kolo cieszyna . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Całkiem ładne wykonanie - cieszy oko. Szkoda jednak że jest taki mały. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Malik, ty z Bielska ? :D teraz tak patrze Dobrze wiedziec. Ja kolo cieszyna . To niedaleko mnie masz ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 :D Jak bede sie chcial zakolegowac w sprawie jakiegos bloku na Rampage albo zlaczek to dam znac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...