SZZCZYPIOR Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 -------------------------------------------------------------------------------- ej ludziska mam prośbę jeśli mieszka ktoś w okolicach Dąbrowy Górniczej i miaby ochotę na przysłógę czyli pomoc w doradzeniu i modernizacji obudowy. Chodzi mi wstawienie kilku wiatraczków do komputera ponieważ jest w niem za duszno no rozumiecie jestem świezy w tej dziedzinie. _________________ :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 -------------------------------------------------------------------------------- ej ludziska mam prośbę jeśli mieszka ktoś w okolicach Dąbrowy Górniczej i miaby ochotę na przysłógę czyli pomoc w doradzeniu i modernizacji obudowy. Chodzi mi wstawienie kilku wiatraczków do komputera ponieważ jest w niem za duszno no rozumiecie jestem świezy w tej dziedzinie. _________________ :P[/quote Powiedz na jak pomoc liczysz ?? Doradzic Ci moze wiekszosc forumowiczow :) Jezeli liczysz na pomoc w zainstalowaniu wentyli (ile ich chcesz dodac ??) to tez dalo by sie chyba zrobic :) Szczegoly na mail (jakby co :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...