Pampek Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) Problem mam z innej beczki teraz. Nie zakładam nowego wątku myślę że to tu trzeba o tym napisać. Obecnie mam problem związany z rzeczywistym odczytem karty SDHC Sandisk ULTRA 2 4GB próbowałem przez czytnik USB 2.0 podpiąć i zrzucić z niej na dysk jakiś plik ponad 100MB u mnie w Total Commander leci zupełnie wolniej niż 15MB/s . Buforowanie sprawdzałem , Via sterowniki przeinstalowałem mam SP3 więc o co kaman ? Może ktoś wytłumaczy. Ps. Sprawdzałem w dodatku programem do odczytu prędkości kart SDHC i odczyt i zapis się zgadza ale tylko w programie a nie w praktyce. Sprawdzałem na nowym kompie i laptopie przez ten sam czytnik i działa wszystko ok. :sad: :angry: <_< :damage_wall: Edytowane 8 Grudnia 2008 przez Pampek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Spróbuj kopiować poprzez Explorator Windows. Niektóre wersje TC kopiowały znacznie wolniej, np. na pendrive niż Explorator na tej samej konfiguracji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pampek Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Próbowałem wiele opcji tą też nie pomaga a prędkość jaka mi leci w TC 7 to 3,5MB/s nie wiem co spowalnia w tym moim kompie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...