obywatelkane Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Od pewnego czasu modernizuję swój stary sprzęt - ale jak widzę kompletnie mija się to z celem I tak niepotrzebnie wydałem kasę ma kartę grafiki GF 7600GS no ale.. do rzeczy Chcę co jakiś czas zamiast wydawać kasę na starego rupcia kupić jakiś podzespół nowy Na początek - płyta główna+precek+ram Nie mam wielkich wymagań - w nowe gry nie gram,od lat jedynie jakaś on-line ewentualnie typu Enemy Territory Jeśli ktoś mógłby mi pomóc w wyborze - a nie chcę za dużo wydawać - byłbym naprawdę zobowiązany za pomoc Może ktoś rozpisałby mi te kolejne elementy Za ten pierwszy - który napisałem chciałbym się zamknąć w kwocie 500-600 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Giguś na P31, E5200 i 2GB Goodramów, raczej się zmieścisz w 500zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelkane Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Giguś na P31, E5200 i 2GB Goodramów, raczej się zmieścisz w 500zł A możesz jakiś link albo może szerzej napisz bardzo proszę - bo naprawdę średnio się znam na tych skrótach:/ Jak możesz napisz jaką grafę do tego - względną cenowo - bo twardziel to wiadomo,później obudowa zostanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 EP31-DS3L 225zł E5200 290zł 2x1GB 80zł Rozumie się że zsilka jest wporzo? Ile chcesz na grafe wydać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) Płyta - 196zł Procesor - 282zł Ram - 65zł Razem: 543zł, mieścisz się w 600zł i zostaje nawet 57zł w portfelu. Grafikę możesz wziąć 9600GT/GSO lub gdy masz więcej kaski - 4850 Edytowane 1 Grudnia 2008 przez meehoweck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelkane Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 EP31-DS3L 225zł E5200 290zł 2x1GB 80zł Rozumie się że zsilka jest wporzo? Ile chcesz na grafe wydać? Nie zasilacz raczej słaby,ja z tego kompa co mam tylko ewentualnie napęd optyczny wezmę,nie wiem właśnie jak grafa,możliwe jest żeby pasowała pod AGP i do nowszego też??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Nie zasilacz raczej słaby,ja z tego kompa co mam tylko ewentualnie napęd optyczny wezmę,nie wiem właśnie jak grafa,możliwe jest żeby pasowała pod AGP i do nowszego też???Nie No to wygląda że musisz zmienić. Na pocieszenie powiem że karty o takiej samej mocy są droższe na AGP niż jej odpowiednik na PCI-E więc nie stracisz na grafice ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 To do proponowanego zestawu dorzuciłbym sprawdzonego Modecoma MC-350. Lekko wykroczysz za planowaną kwotę, ale bęziesz mógł spać spokojnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WTKSE Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 poluj na okazje w rodzaju: http://allegro.pl/item469085812_super_zestaw.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...