Skocz do zawartości
obywatelkane

Płyta Główna Z Prockiem I Ramem

Rekomendowane odpowiedzi

Od pewnego czasu modernizuję swój stary sprzęt - ale jak widzę kompletnie mija się to z celem

I tak niepotrzebnie wydałem kasę ma kartę grafiki GF 7600GS no ale.. do rzeczy

Chcę co jakiś czas zamiast wydawać kasę na starego rupcia kupić jakiś podzespół nowy

Na początek - płyta główna+precek+ram

Nie mam wielkich wymagań - w nowe gry nie gram,od lat jedynie jakaś on-line ewentualnie typu Enemy Territory

Jeśli ktoś mógłby mi pomóc w wyborze - a nie chcę za dużo wydawać - byłbym naprawdę zobowiązany za pomoc

Może ktoś rozpisałby mi te kolejne elementy

Za ten pierwszy - który napisałem chciałbym się zamknąć w kwocie 500-600 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Giguś na P31, E5200 i 2GB Goodramów, raczej się zmieścisz w 500zł

A możesz jakiś link albo może szerzej napisz bardzo proszę - bo naprawdę średnio się znam na tych skrótach:/

Jak możesz napisz jaką grafę do tego - względną cenowo - bo twardziel to wiadomo,później obudowa zostanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EP31-DS3L 225zł

E5200 290zł

2x1GB 80zł

Rozumie się że zsilka jest wporzo?

Ile chcesz na grafe wydać?

Nie zasilacz raczej słaby,ja z tego kompa co mam tylko ewentualnie napęd optyczny wezmę,nie wiem właśnie jak grafa,możliwe jest żeby pasowała pod AGP i do nowszego też???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zasilacz raczej słaby,ja z tego kompa co mam tylko ewentualnie napęd optyczny wezmę,nie wiem właśnie jak grafa,możliwe jest żeby pasowała pod AGP i do nowszego też???

Nie No to wygląda że musisz zmienić. Na pocieszenie powiem że karty o takiej samej mocy są droższe na AGP niż jej odpowiednik na PCI-E więc nie stracisz na grafice ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi