Skocz do zawartości
qtek

Wymiana Kilku Podzespolów W Kompie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Chcialbym zakupic w najblizszym czasie kilka komponentow do komputera a dokniej :

1) dysk twardy interfejs sata i tu problem mialem na oku 640 seagate'a, ale kurs dolara skoczyl w gore i dysk mocno podrozal i nie wiem co wybrac czytam co roz tematy ze samsungi padaja, i ze podlaczyc do mojego seagate'a dysk innej firmy to bdzie nie kompatybilnie chodzic chodzi mi oco co ma najlepszy stosunek cena/ilosci miejsca i ze nie padnie w krotkim czasie po zakupie

2) potrzebuje czytnik kart otoz glownie chodzi mi oto aby czytal i jak njewiecej, byl czarny i tani moja propozycja to TA

3) Kolejny podpunkt to nagrywarka poniewaz moj benq ostatnio mnie coraz bardziej denerwuje, dlatego ze wybiorczo czyta plyty nie wiem czemu :( wszystko wypalam na tdk'ach a on mi ostatnio fochy strzela ...

wymagania zadnego LS i temu podobnych ma dobrze czytac i nagrywac przedewszystkim czytac

mysle o pionku 216 tym

lub LG tym

4) to problem nazywaja cy sie drukarka mono laser - w zyciu nie mialem drukarki w domu ... wybralem samsunga 2010 ale juz nie mozna dostac co polecacie, aby bylo tanie mialo druk obustronny w sterownikach (cos takiego jak mial ow samsung), byla tanie w ekspoatacji i tanie w cenie

z gory dziekuje wszystkim za pomoc i porady

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sa jakies 2 talerzowce majace 750 ?

hmmm mam zle wspomnienia z wd ostatnio jak kupowalem 120 hmm ze 5 lat temu to mi poszla 3 dni przed końcem gwarancji :( akurat prace robilem i wszystko ... ale zobacze dziekuje za pomoc

co do czytnika a tym ze moze 52 lub 14 all in w sensie az tyle jest rodzaji kart ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi