qtek Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam wszystkich Chcialbym zakupic w najblizszym czasie kilka komponentow do komputera a dokniej : 1) dysk twardy interfejs sata i tu problem mialem na oku 640 seagate'a, ale kurs dolara skoczyl w gore i dysk mocno podrozal i nie wiem co wybrac czytam co roz tematy ze samsungi padaja, i ze podlaczyc do mojego seagate'a dysk innej firmy to bdzie nie kompatybilnie chodzic chodzi mi oco co ma najlepszy stosunek cena/ilosci miejsca i ze nie padnie w krotkim czasie po zakupie 2) potrzebuje czytnik kart otoz glownie chodzi mi oto aby czytal i jak njewiecej, byl czarny i tani moja propozycja to TA 3) Kolejny podpunkt to nagrywarka poniewaz moj benq ostatnio mnie coraz bardziej denerwuje, dlatego ze wybiorczo czyta plyty nie wiem czemu :( wszystko wypalam na tdk'ach a on mi ostatnio fochy strzela ... wymagania zadnego LS i temu podobnych ma dobrze czytac i nagrywac przedewszystkim czytac mysle o pionku 216 tym lub LG tym 4) to problem nazywaja cy sie drukarka mono laser - w zyciu nie mialem drukarki w domu ... wybralem samsunga 2010 ale juz nie mozna dostac co polecacie, aby bylo tanie mialo druk obustronny w sterownikach (cos takiego jak mial ow samsung), byla tanie w ekspoatacji i tanie w cenie z gory dziekuje wszystkim za pomoc i porady pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 1. WD AAKS 640 2. Jak najtańszy. Sprawdź ofertę na zenfist.pl i cooling.pl 3. Pioneer będzie dobry. 4. Tu nie doradzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtek Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 sa jakies 2 talerzowce majace 750 ? hmmm mam zle wspomnienia z wd ostatnio jak kupowalem 120 hmm ze 5 lat temu to mi poszla 3 dni przed końcem gwarancji :( akurat prace robilem i wszystko ... ale zobacze dziekuje za pomoc co do czytnika a tym ze moze 52 lub 14 all in w sensie az tyle jest rodzaji kart ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...