erio Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Panowie ... nie znacie jakis linkow do ww dema ... link na gry.wp.pl jest .... zapchany :((( limit 300 userow a ja zawsze ( chyba ze 1000 razy ... ksiazka na enterze 1h) probowalem i zawsze 301 jestem odp tez na GG 1509112 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Spróbój urzyc jakiegoś porogramu do ponawiania połączeń np. FlashGet. Ja sciągam właśnie demo z tego linku i loguje się na serwer średnio co 10 min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 popieram. FLASH GETem ja tez to sciagnalem i przyznam ze mialem problemy , ale tam sie laczy automatycznie i ja sobie ustawilem zeby laczylo cp 2sekundy i jest dobrze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Ja ciagne GetRight'em. Mam juz 70mb. 2x tyle przede mna:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 ja wp sobie darowalem i ciagne z www.sharereactor.com (400mb z drobnymi 8) ) tylko ciekawe czym sie roznie od tego z wp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Teraz z wp nie jest zle. Srednio 25kB/s. Dostalem sie za 2-gim razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Jak ma ktos stale ip to moge wrzucic na ftpa . Arek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 ja wp sobie darowalem i ciagne z www.sharereactor.com (400mb z drobnymi 8) ) tylko ciekawe czym sie roznie od tego z wp Moze tym ze to pewnie inna gra :) Pewnie jakis UT+U2 Alpha czy cos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Dosc sztbki transfer ftp://cyberfight.ru/betas/ut2k3demo/ lub //212.14.60.104 -tu nie wiem jak szybko powodzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Ciekawe o której godzinie próbowałeś. Ja pierwszą próbę podjołem około 17 12:06(środa) niestety nic z tego. Następnie obudziłem sie o 03 w nocy i udało sie .Demo sciągnołem w 1h50min. A tak w ogóle to się troszkę zawiodłem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...