jinxus Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Co sadzicie technicznie o tych zestawach (klawiaturach + myszka). Oplaca sie to kupic? Bardzo ladnie wygladaja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deliriously Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jako esteta uważam, że warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steryd4U Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Gdybym był kobietą... Lepiej nie ale sety fajne mnie się osobiście podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jinxus Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zastanawiam sie nad zestawem bezprzeowdowym ale nie ma on klawiatury numerycznej. Ktos tak obsluguje i powie mi czy da sie przyzwyczaic? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 w każdym (prawie) laptopie brakuje numerycznej.. da sie przeżyć i nawet dobrze sobie radzić bez tego dodatku, ale mimo wszystko kupiłem sobie zewnętrzną klawiaturę, w której klawisze numeryczne mam i często używam. co do samych sprzętów G-Cube.. to są po prostu pokolorowane A4techy. Z myszek mogę szczerze polecić te o kształcie jak G4L-70BF (bezprzewodowa). Szkoda że G0L-73BF zostały pozbawione przycisku office/zmiany dpi oraz dwóch bocznych. O klawiaturach niestety nie wiem za wiele, bo do przeróbek zostały wykorzystane tylko udziwnione wersje, którymi nigdy się nie interesowałem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jinxus Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Dobra to kupie to i napisze recenzje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...