Sound3D Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witam. Kupiłem płytę główną taką jak Tutaj, podłączyłem procesor, radiator, zasilacz i gdy włącze kabel do prądu, wiatraczek i zasilacz od razu się uruchamiają (nie mam podpiętych przycisków power, reset, diody itp). Podłączam monitor na zintegrowanej karcie i niezintegrowanej i nic się nie pojawia, monitor nie reaguje (sprawny 100%). 1. W czym może być problem? 2. Jak prawidłowo podłączyć diody, power, reset do tej płyty? 3. Jaki to model? 4. Czy jest gdzieś jakiś manual? Podaje konfigurację komputera: Pamięć DDR 256 MB 400 Eleiksir Procesor Intel Celeron 2,53 Karta zintegrowana (moge też podłączyć GF na AGP) Proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 info szukaj u ibm'a i na przyszlosc nigdy nie kupuj plyt z firmowych komputerow - zawsze sa klopoty co do samoczynnego uruchamiania to moze byc plyta jest uwalona - nie powinien wystartowac(chyba ze jakis kosmos bios jest i ustawienie - clear cmos zrob) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...