Naquim Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Co sądzicie o zrobieniu sobie zamiast dyskietki bootujacej z biosem -> cdrw z biosem. czy wgrywanie biosu z CD moze uszkodzic mobo? Mam obecnie zepsuta stacje FDD wiec pytam czy moge sobie update-owac bios z CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 W zasadzie bios można aktualizować z każdego nośnika danych obsługiwanego w dosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Co sądzicie o zrobieniu sobie zamiast dyskietki bootujacej z biosem -> cdrw z biosem. czy wgrywanie biosu z CD moze uszkodzic mobo? Mam obecnie zepsuta stacje FDD wiec pytam czy moge sobie update-owac bios z CD. ja nie mam flopa wogole :D i robilem to wlasnie z cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 A co za problem zrobić update z dysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...