Jaroo94 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witam! Mam problem z plikami .mus! Czy jest jakiś konwerter, który zmieni tego typu pliki na wave albo mp3? Bardzo chciałbym skopiować kilka pliczków z gry ,,Warblade'' na mp3 playera ale on odczytuje tylko mp3, wave i wma! Pomocy :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 TUTAJ coś jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroo94 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) Nic z tego nie rozumiem co tam jest... zaraz mnie szlag trafi sciągnąłem chyba z 20 converterów i żaden nie może przerobić tych plików :angry: :mad: :mur: :? Edytowane 3 Grudnia 2008 przez Jaroo94 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Szlag. Szlaki to masz w górach. Angielskiego w szkole nie uczą? http://translate.google.com/translate?u=ht...sl=en&tl=pl BTW. fajny zasilacz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroo94 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Dzięki <_< Angielski akurat umiem, wiem już o co chodzi zanim ty napisałeś. Nie będę płacił za rejestrację programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Wpisz w google mus to Wav, wyników jest dużo i każdy znajdzie coś dla siebie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...