docent Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Procek Atek2200Xp+(ale nie pamietam czy palomino czy t,breed<---stawiam na ten ,za 549 zeta) MSI-KT4Ulltra(szkoda ze nie mam Epoxa kreci sie najlepiej Atki na niej)a na tej nie wiem wiec pytam ,a mnożnik nie odblokowany ale wiem jak spoko:).Mostek L3 idt.......Moze ktoś juz krecił taki config (nich pisze). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 zajzyj do faq, albo poczytaj forum, znajdziesz odpowiedzi napewno, pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 sprawdz oznaczenia na procku i podaj je.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 ehhh.... powtarzalem to chyba milion razy ;) no ale nic powiem jeszcze raz SPRAWDZ A SIE PRZEKONASZ!!! boshe ilez to roboty pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...