kris003 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) witam kupilem dzis karte creative sound blaster audigy i gdy proboje ja podpiac, nie chce mi wejsc do gniazda na plycie. Moja plyta to msi k8n neo4. I plyta i karta jest na pci. Mozliwe, ze poprostu za slabo przyciskam, bo przyznam ze na kompach w sensie technicznym znam sie slabo i nie chce poprostu nic sobie popsuc. Czy mial ktos takie problemy? Prosze o rade i odpowiedz. Pozdrawiam. Edytowane 2 Grudnia 2008 przez kris003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter1984 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 zobacz czy grzbiet dobrze wchodzi slot, czy wszystkie nacięcia się zgadzają, kartę trzeba wsadzić prostopadle do płyty, zobacz czy nic nie wpadło do slotu na płycie, a do wepchnięcia trzeba trochę siły użyć niekiedy ale trochę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...