Tomeq Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Gdzie w Tychach znajde jakiś sklepik komputerowy, gdzie mozna kupic jakies elementy do moda budy ?? tylko zeby mieli od razu, a nie na zamowienie :) bo mi sie czekac nie chce :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 proponuje: 1. wyprawe do katowic - do sklepu patronackiego 4max.pl (rog sokolskiej i mickiewicza - bardzo blisko dworca pks) 2. ostatnio na allegro zrobilem maly zakup, od czlowieka z tychow, mozliwy odbior osobisty - mial przede wszystkim coolery fajne ( http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11636299 ). 3. castorama/obi/praktiker i inne sklepy metalowe/1001drobiazgow/etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Tak jak byś chciał to się nieda :) Nowy elektonik http://www.nowyelektronik.pl/ - naprzeciw Hypernowej. Dostaniesz tam jakieś diody, wentyle i radiatory. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Witam Tyszanina :D Widze ze masz ten problem co ja mialem kiedys :? Polecam 4max-a w Katowicach-Ligocie (często tam zaglądam) i w sumie mam blisko....samochodem :lol: W tyskich sklepach rzeczy do moddingu niestety jak na lekarstwo :( Ale w Zuricie na Dabrowskiego (1pietro) jest sklep komputerowy i maja radiatory, coolery, Led Fany i in. Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 W Tychach nie ma wiele ciekawego do zwiedzania jesli chodzi o modding :? Ale skoro masz neta - uzyj google i tam znajdziesz sporo sklepow internetowych ze sprzetem do moddingu godnych uwagi... Nawet na tym forum jest temat o sklepach z moddingiem... Masz kilka (podaje tylko dlatego bo jestez z tego samego miasta co ja - inczej napisalbym ci SZUKAJ) 4max pc-tuning Sirius wiecej nie chce mi sie szukac - zrob to sam :!: PS Jak chcesz robic moda budy, skoro nawet nie chcialo ci sie poszukac w sieci o tym :?: (albo nawet na forum - wstyd :!: ) Tez bedziesz szukal kogos, zeby ci tego moda zrobil :?: No offence :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 tylko chodzilo mi o to, zeby w moim miescie jakis sklep znalezc gdzie nie bede musial na to czekac !! Bo zamowic to sobie moge bez problemu nawet w sklepie w Tychach, a nie w necie i mi przywioza co bede chcial !! Pozdrowki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Nie mogę ..... LOL :lol: Zamiast zalozyc topic to mogles poswiecic raptem te 3 godziny na poszukanie czegos w sklepach w Tychach.....moze akurat by sie cos znalazlo. Ile masz tych sklepow w Tychach -- 20 to max....ehhhh A jezeli nie chcialo ci sie poszukac, to po co zakladac bezsensowny topic...i zamowic sobie w necie (np. 4max) jak piszesz ze to dla ciebie nie problem.... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slipkot Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 W tychach nic niema :((( Mam w planach ze starymi otworzyc sklepik komputerowy wTychach i mam zamiar zrobic tam Maly Tyski Raj Moderów :twisted: (kto wie moze drugi 4MAx:) Tyscy Modde|y Laczcie sie !!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Cytat W tychach nic niema :((( Mam w planach ze starymi otworzyc sklepik komputerowy wTychach i mam zamiar zrobic tam Maly Tyski Raj Moderów :twisted: (kto wie moze drugi 4MAx:) Tyscy Modde|y Laczcie sie !!!!!!!!! A kiedy i gdzie to wszystko bedzie jesli to nie tajemnica handlowa :wink: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Przyłączam się do pytania Dimka :wink: Kiedy można się spodziewać tego sklepu w naszym mieście :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 aaa a wlasnie ze jest :) sam tam kupowalem wiatraczek :) VIDEO bIT Tychy ul. Darwina - tam kupisz troche sprzetu ale nie licz na wiele - bo jak juz pisali - najwiecej maja specjalistyczne sklepy acha sklep na ul. Darwina 15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 mieszkasz w Katowicach i do Tychow na zakupy jezdzisz ?? no nie uwierze !! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 hehehe tomeq ja se zrobilem moda, a mieszkam w Tychach :D Wystarczy troche checi :twisted: Wiatraczki z LED-ami zakupilem w videobicie a diody LED niebieskie na allegro (czekalem na nie chyba 2 i pol dzionka :) ) Dziure wyrznolem wyzynara :) A szybke hmmm mam kuzyna szklarza wiec no problem (gdybym go poprosil zrobil by mi bude cala ze szkla :twisted: hihihi ) Bierz tate i do katowic ---> 4max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Cytat mieszkasz w Katowicach i do Tychow na zakupy jezdzisz ?? no nie uwierze !! :)tak wyszlo - moj znajomy pracuje w tym sklepie i czekal tam na mnie XP 1700 wiec przy okazji jakos tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slipkot Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Cytat Przyłączam się do pytania Dimka :wink: Kiedy można się spodziewać tego sklepu w naszym mieście :?: Na ulicy Lencewicza, czekam narazie bo obecny właścicie lokalu w kyórym chcę to wszystko zrobić ma jeszce 2 miechy zeby się wynieść a jak narazie to mu się ni śpieszy :( Co do Videobitu to jest to najbardziej syfiaty z syfiatych sklepów w Tychach :twisted: :twisted: te ceny zabijają :D No włłaśnie który ze sklepów komputerowych w tychach jest najlepszy wedłóg was??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 :D :D :D Spadlem z krzesla Slipknot ---- ja mieszkam na Lencewicza :lol: :lol: :lol: Napisz w ktorym miejscu ma byc ten lokal, moze uda mi sie cos zalatwic :twisted: A tak w ogole to najlepiej wal na priva :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 najlepszy sklepik w Tychach - Hi-tech na bocznej chyba !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slipkot Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Cytat najlepszy sklepik w Tychach - Hi-tech na bocznej chyba !! HA HA HA HA HA HA i jeszcze raz HA !!!!!!!!! :lol: to było dobre ten sklep jest syfiaty :twisted: primo : fatalna obsługa secundo: wysokie ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 zalezy co kto lubi :), ale ja uwazam ze ten sklep jest spx !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slipkot Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Cytat zalezy co kto lubi :), ale ja uwazam ze ten sklep jest spx !! W sumie to mas racje ale tak na dobrą sprawę to w Tychach niema dobrego sklepu komputerowego niestety :( albo syfiata obsługa albo ceny za wysokie albo syfiaty sprzęt wolę giełdę w Katowicach :D Pozdrawiam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 tez sie z toba zgodze !! w Tychach nie ma niestety zadnego takie bardzo wypasionego sklepu komputerowego !! :( :( Sa rozne egony, wideobity, vobisy(czy mozna to nazwac sklepem komputerowym ) :), ale nie ma takiego gdzie znajdziesz wszystko co chcesz :( A ja juz przyzwyczailem sie do Hi-techu, a jak chce cos czego nie maja to zawsze przywoza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Cytat aaa a wlasnie ze jest :) sam tam kupowalem wiatraczek :) VIDEO bIT :lol: :lol: :lol: to jest sklep ?! :lol: qpa nie z tej ziemi - drodzy, nei mają pojęcia o sprzęcie ( daaawno temu pytałem jednego z pracowników tej "firmy" o serie procków AMD i jedyne co potrfił mi odpowiedźieć, to: eeee? ) mieszkam w katowicach i powiem wam pare słów o 4max'ie - parokrotnie się do nich wybrałem, ponieważ na ich stronce interesujące mnie artykuły "miały zielona kropkę" - volcano7+? ni ma... odpowiedź: eee, stronka to co innego niż sklep. słów brakuje.... podobnie było z uszczelkami, katodą i blokami -> jednym słowem KAPA :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...