zulik_ Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witam. Problem jak w opisie. Zmieniałem ostatnio system na xp w swoim pavilionie dv66510ew i po tej zmianie zauważyłem takie właśnie coś. Podłączam słuchawki a w głośnikach muzyka dalej gra. Muzykę obsługują sterowniki conexant hd audio 221. Można coś na to zaradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Sterowniki audio, opcja dotycząca zachowania się reszty po podłączeniu słuchawek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) Sterowniki audio, opcja dotycząca zachowania się reszty po podłączeniu słuchawek.Szukałem i nie widzę takiej opcji. Gdzie tego dokładnie szukać, bo tu nie widać Zainstalowałem sterowniki do tej karty dedykowane do innego lapa i poszło. To close... Edytowane 2 Grudnia 2008 przez zul22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...