B M Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) Witam zastanawiam się nad zmianą mojego obecnego Samsunga SyncMaster 931BW na Samsunga T260 HD co możecie powiedzieć o tym monitorze i czy warto jest go kupić?? Jak będzie się sprawdzał z moja grafika i w niedalekiej przyszłości z Geforce X280. Jak spisuje się w grach i w czasie oglądania filmów ?? I nie zalezy mi na Tunerze TV No chyba ze możecie cos innego polecić tez panoramę . Z gory dzieki Edytowane 3 Grudnia 2008 przez B M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deliriously Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 http://forum.purepc.pl/Monitory-f57/Samsun...60-t275830.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B M Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Tak ale dokonca nie ma jednoznaczej oceny na temat tego monitora :) Wiec warto jest go kupic ?? odrazy mowie ze nie znam sie na matrycach jakiego sa rodzajui jakichs przejsciach gradientowych czy cos takiego : ) a kat widze mi duzy nie potrzebny po zazwyczaj patrze na wprost :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...