Sent!neL Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) Witam. Ojciec mnie namawia do kupienia laptopa. Nie wiem po co, ale jak chce, to mogę kupić. Cena tak jak w temacie. Wykorzystywałbym go do grania w starsze gry, oglądania filmów, słuchania muzyki i ogólnej pracy biurowej. Powinien posiadać min.: - 2GB Ram - Dysk 160GB - Matrycę od 15'4 Nie znam się w ogóle na lapkach, dlatego liczę na Waszą pomoc. Dzięki i pozdrawiam. ;) @Edit: I czy taki byłby dobry? http://www.allegro.pl/item496371671_asus_x...b_ati_3470.html Edytowane 3 Grudnia 2008 przez Sent!neL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Procek dual core, a nie core 2 duo ;/ a to roznica jest, nieduza ale jest. 4 gb ramu ? Hmm ciekawe, niby im wiecej tym lepiej, ale po co ;P No i karta 512 hehe, 3650 ma niepotrzebnie 512, wiec 512 w 3450 bez sens ;P Ogolnie jak masz pc do grania, to kup sobie toshibe G900, a za reszte gierki kup i juz ;P Mysle, ze skoro nie widzisz sensu w zakupie lapka to G900 i gry to dobry wybor ;P ew. kup sobie WSK i zabawa bedzie lepsza niz na lapku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...