Busterje Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 orientuje się może ktoś jakie najlepsze chłodzenie powietrzem w okolicach 50zł +/ 20zł ? czeba mi będzie athlona 2500mhz z vcore 1,7 chłodzić, ale powietrzem <yes> jakieś rady ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicuś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=495563197 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Proponowany ZALMAN 7000b CU LED da radę, trzeba pamiętać, że wymaga on otworów wokół socketu i wyjmowania mobo z obudowy na czas montażu. Za najlepsze chłodzenia na s.A uznawany był Thermalright SI-97. Trudno dostępny ale może uda Ci się go dorawć, używkę w dobrej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busterje Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 mam abita nf7 więc otworów raczej tam nie zanotowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Być może były różne rewizje tej płyty. Tu widać otwory, jednak seria płyt nf7 nie jest kompatybilna z tym chłodzeniem - Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busterje Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 jakby była jakaś revizja itd to bym to po prostu napisal, mam zwykłego NF7 tak jak pisałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Stary Thermaltake Sonic Tower był bardzo wydajną konstrukcją na Socket A, beł też urywaczem socketów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busterje Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 wielkie sory panowie, ale właśnie zobaczyłem pod wiatrakiem i są otwory w płycie głównej jednak <yes> sory za wprowadzenie w błąd, co zatem polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busterje Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 anyone ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...