kalvinek Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Czesc wszystkim Mam dwa problemy: 1) Zpomnialem hasla do programu, ktory zaklada hasla na pliki i foldery. Nazywa sie "Hide Files and Folders". To jest softwer wiec juz dawno powinien przestac dzialac. Mimo to, dziala nadal. Nie moge go rowniez usunac. Co mam zrobic, zebu go unieruchomic,zeby przestal regowac na kazde moje wejscie do jakiegos pliku, ktoremu nadalem wczesniej haslo? 2) Komputer nie rozpoznaje drugiego twardego dysku podlaczonego do kompa. Co mam zrobic, zeby zaczal go rozpoznawac? Wejsc w ustawienia BIOS-u i tam cos ustawic? Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalvinek Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Halo czy ktos mi moze odpowiedziec chociaz na drugie pytanie bo z pierwszym juz sobie poradzilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 SZCZEGOLY PROSZE! bo odpowiedzi moze byc na pol ekranu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 napierw pokombinuj ze zworkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...