AVENGER Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Chlopaki (dziewczeta ?, sa tu takowe ?) mam problem kupilem sobie Black Boxa, popmke tez juz mam, no i reszte d**ereli, no i trafilem na problem. Gdzie moge zkolowac jakas chłodnice o wymiarach najlepiej [max] - 170[180]x130[220 no jak troche potne bude to moze 260]x40[65 moze 70]. Kolejnosc (szerokosc x wysokosc x grubosc). Zalezy mi na takich wymiarach, zeby zmiescic wszystko w budzie. Wielkie dzieki za jakies info. Aha no i jeszcze jedno pytanie czy chlodnica o takich wymiarach spelni swoje zadanie dla P4N 2GHz -->> conajmniej 2.6, albo sie potne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Jak chcesz , moge sprzedac wysokiej klasy skalpel ... a tak na sierio - ile masz kasy ? -jak duzo / to wejdz na www.mcs.pc.pl - kup chlodniczke duza miedziana czy chcesz sie babrac ? -jak tak , to mozesz pojechac na szrot i poszukac miedzianych nagrzewnic np. od opla kadetta ; z tym ,ze bedziesz to musial oczyscic cena 30-50 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 No widzisz ale ja sie pytam, bo z tych chlodniczek co na necie obczailem, problem jest z gruboscia niezabardzo jest cos ponizej 65mm(MAX 70), a niesadze zebym od fury tez cos takiego waskiego znalazl. Prosze o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 moj stary pomysl chlodnica samochodowa aluminiowa,jest waska (3-4 cm) i duza mozna jej uzyc jako scianki w obudowie duza wydajnosc i ciekawy wyglad to tyle odemnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 ja mam tą od kadeta i jest gruba na 55 mozesz zaokrąglić do 60 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 ja mam podobna do tej http://allegro.pl/show_item.php?item=12448907. rozni sie tylko tym, ze krucce sa wypuszczone pod katem i maja srednice 16mm. kupilem ja na szrocie za 20 zl. stan praktycznie idealny, lekko przygniconych jest kilka lamelek, a w srodku jest idealnie czysta. co do wydajnoscie to sie jeszcze nie wypowiem bo kompletuje zestaw :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Ludzie pomocy!! Ciagle nie moge znalezc naprawde dobrej chlodnicy do WC. :evil: Potrzebuje modelu: :arrow: max 25x18x8 cm :arrow: pojemnosc ok. 350-400 ml :arrow: CALA Z miedzi!!! ew. + plastik :arrow: plaskowniki :arrow: polaczenie rownolegle w celu zmniejszenia oporow Jak macie cos zgodne z ta specyfikacja to prosze o kontakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...